De dames

Je ziet hieronder een kleine selectie van onze cliënten. In verband met privacy hebben onze cliënten een andere naam gekregen. Kijk rustig rond  of je iemand ziet die je leuk lijkt. 

Lia (78) uit provincie Utrecht

Lia is een avontuurlijke, vrolijke vrouw met halflang wit haar en groene ogen. Ze woont in een gezellig appartement. Ze heeft meer dan 30 jaar gewerkt als lerares en later als directeur van een basisschool, ze heeft geen kinderen.

Ruim een jaar geleden heeft ze haar man verloren en is na een helende periode toe aan een nieuwe relatie. Ondertussen sport ze regelmatig onder begeleiding van een fitness coach, gaat regelmatig uit met vrienden en familie en gaat ook graag op een ontspannende zonvakantie. Lia gaat graag uit eten, naar theater of gewoon thuis wat kletsen. Lia is extravert, gevoelig, knuffelig en staat positief in het leven, ze vindt het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en gewoon es iets nieuws te doen.

De man die ze zoekt is verzorgt, open, communicatief en openminded. Wederzijds respect vindt Lia heel belangrijk. Maar bovenal is ze gewoon op zoek naar een lieverd die ook geborgenheid zoekt en kan geven, en het leuk vindt om samen te genieten van het leven. Herkent u zich en bent u nieuwsgierig naar Lia? Schroom niet en reageer dan via het formulier.


Laura (63) uit Noord Holland

Laura is een plus-size dame, drinkt en rookt niet, 1m68 met donkerbruin haar en bruine ogen. Ze heeft Zuid Amerikaanse
roots en heeft vanaf zeer jonge leeftijd altijd in Nederland gewoond. Ze is spiritueel en dol op tuinieren, fietsen, lezen en films kijken. Maar vooral wil Laura graag genieten en verbinding met andere mensen aangaan. Laura heeft een eigen bedrijf als coach en organiseert spirituele events.
Ze zoek een man die zijn leven op orde heeft en waarmee ze kan lachen, genieten en reizen, zoals erop uitgaan met een camper. Je ben ongecompliceerd en vindt het fijn om te geven, want Laura geeft zelf ook graag en veel, zodat er een goede balans is.

 


Marijke (32) uit Drente

Marijke is een zelfbewuste vrouw met twee kinderen op de basisschool. Ze is 1m65, drinkt en rookt matig. Haar kinderen zijn heel belangrijk en ze heeft daarnaast ook energie om leuke dingen te doen zoals wandelen, puzzelen, handwerken en lekker netflix kijken.

Ze zoekt een gezellige man die het ook leuk vindt om het gewoon thuis gezellig te maken. Doel is eerst een LAT relatie, maar samenwonen is zeker een optie als alles goed voelt en gaat. Marijke stelt geen eisen aan het uiterlijk van haar match, het innerlijk vindt ze veel belangrijker.

 


Willeke (62) uit Groningen

Willeke is een intelligente vrouw met een interessante baan. Ze is 1m72, rookt niet, drinkt dagelijkt 1 wijntje en heeft een stiefdochter. Daarnaast heeft ze ook veel interesses zoals dansen, wandelen, fietsen, divers vrijwiligerswerk, veel lezen, film, theater, dans kijken,  vrienden, wandelen. Bijna teveel om op te noemen dus. 

Willeke houdt van intelligente gesprekken en zoekt dan ook een actieve, vriendelijke man om samen nieuwe dingen te ervaren en een LAT relatie mee te hebben. Je bent betrokken in de maatschappij en gaat een sterke vrouw niet uit de weg. 

 


Nora (44) uit Friesland

Nora is een moderne vrouw met een mooie carriere, werkt veel en met veelplezier. Ze heeft twee tienerkinderen die om de week bij haar wonen. Ze houdt van reizen, etentjes geven, veel mensen om zich heen, ze is echt een mensen mens. Ze is 1m82, inteligent en rookt en drinkt niet. 

De man die ze zoekt is intelligent. Je rookt niet en je wil niet elke avond op de bank zitten. Je hebt leuk werk en bent niet bang van een vrouw die weet wat ze wil en hard wil werken, maar ook van een leuk feestje houdt. Durf je de uitdaging aan te gaan met deze geweldige vrouw?

 


Anneke (73) uit Noord holland

Anneke is een heel hartelijke vrouw, ontvangt iedereen met open armen. Ze is 1m63, drinkt matig en rookt niet. Ze is veel thuis en vermaakt zich thuis met haken, breien en tv kijken. Er komen ook regelmatieg vrienden en familie langs die Anneke hartelijk onthaalt, daarom is het best een zoete inval bij haar thuis. Buitenshuis doet ze aan vrijwilligerswerk in een kringloopwinkel. 

Anneke is nu al enige jaren weduwe en is op zoek naar een maatje om leuke dingen te doen en toch nog wat meer de deur uit te komen. Bij een goede klik zou dat meer kunnen worden, als LAT relatie. Maar zeg nooit nooit, zegt Anneke!

 


Esther (43) uit Noord Holland

Esther is een sportieve vrouw met een lengte van 1m75, rookt en drinkt niet en heeft twee kinderen. Ze werkt fulltime en mag daarnaast graag sporten, het liefste buiten. Maar ook gezellig naar de bioscoop of café vindt ze leuk. Een goed gevuld leven zou je zeggen, en ze is ook gelukkig, maar een man zou het nog leuker maken.

Ze zoekt een liefst lange  man die ook van sporten houdt, energiek en met ook een eigen leven. Esther wil graag een LAT relatie waarmee ze  van het leven kan genieten. Je houdt van een vrouw die van aanpakken weet en het leuk vindt om uitdagingen aan te gaan, zoals reizen, en in de toekomst verre reizen.

 


En nu...

Spreekt éen van deze dames je aan? Geweldig! Onthoud haar naam en ga via de knop hieronder naar je contactformulier en stuur dat op, dan spreken we je snel.