2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Kijken naar Relaties 22/10

Thema opstellingAan de hand van de vragen van deelnemers zijn op zondag 22 oktober 2017 uiteenlopende thema’s op het gebied van nieuwe en bestaande relaties doorvoeld.
In de opstellingen gaat het erom de onderstroom die in een relatie speelt met behulp van derden naar voren te brengen, om daarna vanuit een ander perspectief met een situatie te kunnen omgaan.

Het minder zorgen voor anderen in een relatie bleek in enkele situaties ruimte te creëren. Juist de eigen doelen en echtheid uit te wisselen maakte dit mogelijk. En hierdoor mede zicht te krijgen op blokkades qua emotionele verbinding in bepaalde familierelaties.
Ook bleek de liefde voor zichzelf nodig om een relatie met kinderen of een partner mogelijk te maken meer op gelijkwaardigheid gebaseerd. Oude belemmeringen om meer voluit te leven en/of een relatie aan te gaan werden bewust.

Een voor de persoon achterhaald gevoel met betrekking tot afstand en nabijheid in een relatie is verhelderd. Juist het zichzelf zijn in een relatie bleek eraan mee te werken om de diepgang en duur van een contact te versterken. Niet slechts door het te weten, maar juist door ervaren wat er aanvankelijk niet stroomde.

Het was een middag vol uitwisseling en herkenning waardoor alle deelnemers, ook zonder inbreng van een vraag, tevreden naar huis zijn gegaan.

Hartelijke groet, Luce Olminkhof

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.