2012-03-26 header blaadjes.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Kleurrijke workshop 18/11

Marianne van Kleur je Dag2 dames en 2 heren deden mee aan deze workshop in Finsterwolde. We werden door Marianne Kremer van Kleur je Dag verwelkomt met thee, koffie en verse tulband. We lieten ons lekker verwennen. Vervolgens legde ze ons uit welke kleurtypes allemaal bestaan.

Om de beurt kregen we een witte doek om en de dames die hun haar hadden geverfd een soort douchekapje op. Met deze neutrale achtergrond werden kleuren voorgehouden. Bij sommige kleuren werden we bleker, bij andere geler en bij bepaalde kleuren zagen we allerlei rode plekjes in het gezicht opeens veel duidelijker. Nadat bij iedereen was bepaald welk seizoenstype we waren, kregen we een kaartje met de kleuren die ons persoonlijk het beste staan.

Mijn favoriete kledingstukken en mijn miskopenMeegebrachte kledingstukken voor de Kleurrijke WorkshopTest op kleurtypeJoyce Boerkoel is een HerfstWinter type

Marianne Kremer-Perdok

Workshop Kleur

We namen nog wat te drinken met een stukje tulband erbij en pakten onze floppers en toppers erbij. Iedereen had wat kledingstukken meegenomen die we graag droegen en een paar miskopen. Eén enthousiaste deelnemer had wat meer kleren meegenomen. Marianne nam de tijd om te kijken of de meegenomen kleren ons goed stonden en adviseerde hoe we de kledingstukken konden combineren met andere kleuren zodat we er net wat beter uitzagen.

Voor we het wisten was het al weer 18:00 uur en namen afscheid van elkaar. Ik ga met de kleurenkaart aan de slag om mijn kledingkast op te ruimen. De deelnemende singles hebben de volgende keer meer kans op een betere eerste indruk!

 

2 reacties op Kleurrijke workshop 18/11

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.