2012-03-26 header bekers.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Klimpark 25/9

Voor eind september was het echt een geweldige warme nazomerse dag! We waren blij dat we in de schaduw van de bomen konden klimmen nadat we op het terras van Joytime in Grolloo bijna verbrandden in het zonnetje.

Instructie klimmenzipline

Ondanks het prachtige weer waren we maar met z’n zessen. De sportieve singles kregen uitleg van een instructeur. In een tuigje en veilig aangelijnd klommen we daarna een boom in om naar andere bomen te komen via netten, planken, touwen, kabels, tonnen en balkjes.

single activiteituitdaging voor singles

Na parcour 1 sloegen we parcour 2 over en deden we 3, 4 en 5. Vier deelnemers waagden zich aan de Tarzan sprong; slingerend vanaf een platform met een touw en eindigend in een touwnet.

pauzesingle uitje

Halverwege dronken we water en na afloop hadden we allemaal weer dorst en trek. In de schaduw was het heerlijk om bij te komen en bij te praten met de andere deelnemers. Volgende keer wil iedereen er weer bij zijn!

Joyce BoerkoelJoytime

 

email

1 reactie op Klimpark 25/9

  • Stef:

    Ik had dit nog nooit eerder gedaan, maar dit was een zeer geslaagd uitje! Ook voor mensen die amper aan sport doen (zoals ik) is dit goed te doen!! Jammer voor de organisatie dat er zich maar een beperkt aantal mensen had opgegeven, maar ik heb me kostelijk vermaakt! Het leven is al zo serieus, en nu mag je je uitleven door in bomen klimmen, van de ene naar de andere boom slingeren en helemaal te gek zijn de lange kabelbanen waaraan je best hard vele 10-tallen meters naar een andere kant kunt “zeilen”. De langste kabelbaan is wel 100 meter over de grote plas, wouw!!! Wel incalculeren dat je wat spierpijn hebt na afloop, nou én….

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.