2012-03-26 header lichte wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Kookworkshop Raw Food 5/10

Schoonebeek is een rustig dorpje vlakbij de Duitse grens. Bij De Engelenweij was het ook één en al rust. Een oude boerderij, schuur en een oven buiten waar een andere groep van gebruik maakte. Wij gingen niets verwarmen en toch een diner bereiden.

herfstwandeling alleenstaanden activiteit voor singles

Maar eerst kregen de 8 singles en ik een warm kopje thee die we buiten opdronken. Vervolgens maakten we  een korte wandeling. Michel Fonville had een wortelcake voor ons klaargemaakt. Deze ongebakken cake gaf ons voldoende energie om zelf aan de slag te gaan.

Kookworkshop voor singlessingles diner

Aan de grote keukentafel namen we plaats om te luisteren naar Joyce van Oers-Mac Gillavry. Zij legde uit waarom Raw Food zo gezond was. De te maken gerechten werden verdeeld en in tweetallen gingen we aan de slag om de Smoothie, de Rode Biet-Appel Salade met Gember Dressing, de Gevulde Witlofblad met Kerrie Dressing, Spinazietaart en Noten-Dadel Koekjes met Kaneel en Cacao te maken.

kookworkshop alleenstaandenDiner voor singles

Natuurlijk aten we ook alle gezonde gerechten op! We hadden allemaal nog ruimte gehouden voor het toetje van zoete koekjes. Na het opruimen van de tafel namen we afscheid van elkaar.

toetje KookworkshopSingle vrouw bij kookworkshop

3 reacties op Kookworkshop Raw Food 5/10

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.