2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Kracht van Manifestatie 24/2

12 deelnemers kwamen naar Het Heerenhuis in Groningen voor de workshop De Kracht van Manifestatie van Dominicus Hettinga van LightWave. We wilden allemaal los komen van oude overtuigingen!

Tijdens een korte voorstelronde kwam al bij sommigen naar boven waarvoor ze wilden leren Manifesteren. Daarna deden we verschillende oefeningen:

  • We voelden elkaars energie door de handpalmen bijna tegen elkaar te houden. Bij de één was het beter te voelen dan bij de ander.
  • We bepaalden wat we het liefste wilde in het leven en in de tegenwoordige tijd spraken we onze grootste wensen uit.  Bij de meeste singles betrof dat het vinden van een partner. Natuurlijk wel in de juiste bewoordingen om zeker ervan te zijn dat ze de juiste partner aan gingen trekken. Het lijstje kon niet al te lang worden, want slechts in één ademtocht moest het allemaal omschreven worden.
  • In een kring ging iedereen langs iedereen om op zoek te gaan naar een persoon om de volgende oefening mee te doen. Afwijzingen hoorde ook bij het proces. Zo vonden we allemaal iemand die goed bij ons paste. Rug aan rug gingen deze koppels staan. Iedereen zette een paar passen naar voren. Vervolgens een paar stappen naar achteren totdat we elkaar weer voelden zonder elkaar aan te raken. Heel bijzonder om elkaars aanwezigheid te voelen. Zo deden we nog meer oefeningen.
 De Kracht van Manifestatie

In de pauze vertelde ik Dominicus dat ik wat last had van hoofdpijn. Na de pauze liet hij de deelnemers die dat wilden mijn hoofdpijn voelen. Die pijn was duidelijk voelbaar in mijn aura. Daarna haalde Dominicus mijn hoofdpijn weg. Handig hoor als je dat kunt!

Aan het eind van de middag nam iedereen met een tevreden gevoel afscheid van elkaar. Wij weten nu hoe we onze wensen kunnen koppelen aan onze manifestatiekracht om zo te ontvangen en krijgen wat we verlangen. We zijn allemaal terug gegaan naar ons gevoel en hebben onze innerlijke krachten ervaren. Bedankt Dominicus.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.