2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Lezing-speeddate-feest 8/2

Hester Schoppert Vlak voor Valentijnsdag hadden singles in Pand 17 in Assen de mogelijkheid hun Valentijn te vinden bij het speeddaten. Dit keer een 3-luik met eerst een lezing, dan het speeddaten en tenslotte een feest!

Lezing
Hester Schoppert begon deze avond met een lezing over hoe je een gesprek beter laat verlopen. Zij is schrijfster van het boek ‘Méér dan lekker weer!’ De lezing duurde een half uur. De tips die de groep singles kreeg konden ze meteen gaan toepassen bij het speeddaten.

Speeddaten
30 deelnemers (15 man en en 15 vrouw) hadden zich aangemeld voor het speeddaten. Helaas kwamen 2 heren niet opdagen. Hierdoor haddenSpeeddaten Drenthe diverse dames iets meer pauze dan gepland. Gelukkig kon een vroeg gearriveerde bezoeker van het feest de plaats van één van die ontbrekende mannen invullen tijdens de laatste 3 rondes. Het geluk was met hem, want hij had een match hierdoor! Nog 9 andere matches ontstonden bij het speeddaten. Pas rond middernacht kreeg iedereen de matchkaarten terug met een telefoonnummer erop indien er een match was.

Feest
Het feest begon meteen na het speeddaten om 22:00 uur. DJ Berry van  DJ’s 4 Party draaide muziek uit de jaren ’80 en ’90. Ondertussen bleef aan de tafels waar het speeddaten plaatsvond wat deelnemers zitten. Het was duidelijk dat zij elkaar al gevonden hadden! Net als de vorige keer dat het speeddaten met feest plaatsvond in Pand 17, zagen we dat 2 deelnemers van het speeddaten elkaar wel heel erg leuk vonden terwijl ze geen match hadden bij het speeddaten. Het feest heeft bewezen toegevoegde waarde! Kennelijk is het speeddaten niet voor iedereen voldoende om te weten of je elkaar leuk vindt.

Het is mooi dat veel singles hun Valentijn hebben gevonden tijdens deze avond. Hoe heb jij deze activiteit ervaren?

5 reacties op Lezing-speeddate-feest 8/2

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.