2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Lezing-speeddate-feest 8/2

Hester Schoppert Vlak voor Valentijnsdag hadden singles in Pand 17 in Assen de mogelijkheid hun Valentijn te vinden bij het speeddaten. Dit keer een 3-luik met eerst een lezing, dan het speeddaten en tenslotte een feest!

Lezing
Hester Schoppert begon deze avond met een lezing over hoe je een gesprek beter laat verlopen. Zij is schrijfster van het boek ‘Méér dan lekker weer!’ De lezing duurde een half uur. De tips die de groep singles kreeg konden ze meteen gaan toepassen bij het speeddaten.

Speeddaten
30 deelnemers (15 man en en 15 vrouw) hadden zich aangemeld voor het speeddaten. Helaas kwamen 2 heren niet opdagen. Hierdoor haddenSpeeddaten Drenthe diverse dames iets meer pauze dan gepland. Gelukkig kon een vroeg gearriveerde bezoeker van het feest de plaats van één van die ontbrekende mannen invullen tijdens de laatste 3 rondes. Het geluk was met hem, want hij had een match hierdoor! Nog 9 andere matches ontstonden bij het speeddaten. Pas rond middernacht kreeg iedereen de matchkaarten terug met een telefoonnummer erop indien er een match was.

Feest
Het feest begon meteen na het speeddaten om 22:00 uur. DJ Berry van  DJ’s 4 Party draaide muziek uit de jaren ’80 en ’90. Ondertussen bleef aan de tafels waar het speeddaten plaatsvond wat deelnemers zitten. Het was duidelijk dat zij elkaar al gevonden hadden! Net als de vorige keer dat het speeddaten met feest plaatsvond in Pand 17, zagen we dat 2 deelnemers van het speeddaten elkaar wel heel erg leuk vonden terwijl ze geen match hadden bij het speeddaten. Het feest heeft bewezen toegevoegde waarde! Kennelijk is het speeddaten niet voor iedereen voldoende om te weten of je elkaar leuk vindt.

Het is mooi dat veel singles hun Valentijn hebben gevonden tijdens deze avond. Hoe heb jij deze activiteit ervaren?

5 reacties op Lezing-speeddate-feest 8/2

 • Jan Homan:

  Wat een bijzondere avond was het. Twee hele leuke vrouwen getroffen waarvan eentje mij zielsveel betoverde. Heel mooi was ze en in het goud en zwart. Ik vertelde haar dat ik schrijver was en zij zei tegen me dat ze misschien wel graag mijn muze wilde zijn. Dat als ik aan haar dacht dat ik mooie dingen zou kunnen schrijven. We hadden de tijd van ons leven. Toen de muziek begon te spelen en de DJ door zijn microfoon sprak keken wij in elkaars ogen en hielden wij elkanders handen vast. Haar mooie ogen sprankelden en ik was volledig buiten mezelf van blijheid. Na een tijdje kwamen andere mensen ons vragen of wij een match hadden. We zeiden ja en zij waren reuze blij voor ons. Later gingen we samen naar beneden en we namen afscheid voor pand 17. Lieve zoentjes en ze ging met de auto terug naar haar huisje. In de haast was ik vergeten te vragen waar ze woonde. Ik heb hierna niet veel van haar weder gehoord. En toch kijk ik terug op een magische avond waarop ik mijn gouden Engel mocht ontmoeten. Een lieve vrouw die mij inspiratie heeft gegeven om weder te schrijven en te tekenen. Zij is mijn muze. Zoals zij wenste.

  • Dank je wel voor jouw mooie reactie Jan. Na het speeddaten bleven jullie gewoon zitten terwijl de DJ begon met muziek draaien. Een heel romantisch beeld heb ik nog steeds op mijn netvlies van 2 gelukkige mensen die elkaars hand vasthouden. Nu is iedereen vast -net als ik- heel benieuwd of jullie elkaar voorgoed hebben gevonden. Jullie hebben beiden elkaars telefoonnummer gekregen. Ik zou zeggen “Maak daar vooral gebruik van!”
   Ik wens jullie veel liefde toe, Joyce

 • Erik, 44:

  Alweer bijna een week geleden..Leuke ervaring en voor herhaling vatbaar..!!
  Zonder dat er sprake was van matching,bleef me er eentje op het netvlies plakken…::Monique K..!!
  Hallo Monique,waar ben je..??
  Ach wereldje is maar klein,zo onbedoeld heb je toch alweer snel oog voor andere mensen..!!

  Tot een volgende avond/middag..,,gr Erik

 • monique K.:

  Hallo,

  Voor de eerste keer een speeddate gehad. Ik vond het reuze spannend, maar gelukkig stelden de heren mij al gauw op mijn gemak. Het was een leuke manier om een eerste indruk van iemand te krijgen. Ik had later op de avond graag nog even gedanst, maar helaas moest ik plotseling weg. Bij deze mijn excuses dat ik geen afscheid heb kunnen nemen van de meesten…

  Erik, ik heb je via Joyce een berichtje gestuurd…

  Wellicht tot een andere keer!

  Joyce bedankt voor je vrolijke positiviteit die avond.

  Groetjes,

  Monique

 • Erik, 44:

  Hou ik dat dansje nog tegoed van je Monique!!!!
  Vergeet niet dat je een goed boek twee keer moet lezen
  én een mooie cd twee keer moet spelen,
  om de echte innerlijke schoonheid te ontdekken!!!

  Gr,Erik

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.