2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Lunch in the Dark 18/3

Lunch in het donker De deelnemers aan de lunch kwamen rond 12 uur binnendruppelen bij Boerderijcafé Mausel. De 8 dames gingen lekker bij het vuur zitten en de 8 heren gingen naar een andere ruimte. Na een kop koffie of thee werden de mannen met behulp van een nachtkijker de eetzaal ingebracht en naar hun plaatsen geleid.

Daarna volgden de vrouwen.  Met z’n vieren zat iedereen aan tafel. Al snel was iedereen in gesprek met de tafelgenoten.

Het sprankelende welkomstdrankje werd gebracht. Ik denk niet dat iemand heeft geproost. Je eigen glas vinden is al wat lastig! De eerste gang werd gebracht en erbij werd verteld hoe je dat kon eten.

eten met singles

De hoeveelheid leek nogal groot, maar dat kwam vast doordat telkens eten van mijn vork viel. Dan ben je veel langer aan het eten. Na nog een gang werd gewisseld.

De mannen werden naar een andere tafel gebracht. We kregen een nieuw drankje aangeboden en met onze tafelgenoten waren we al snel eens wat we dronken. Het derde gerecht werd geserveerd en nu was wat lastiger om te ontdekken wat we aten. Nog een gang aten we en daarna was de laatste wissel.

Het dessert was heerlijk. Met goed gevulde magen van de 5 gerechten zagen we dat het licht aanging en zagen de deelnemers eindelijk elkaar. We mochten raden wat we hadden gegeten en dat was bijna allemaal goed. Leuk om de gerechten later uitgestald te zien in het licht.

Tijd om bij het vuur te gaan zitten met een kop koffie of thee en elkaar in de ogen te kijken tijdens een vervolg gesprek. Rond 16.30 uur namen we afscheid van elkaar na de gezellige middag.

1 reactie op Lunch in the Dark 18/3

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.