2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Lunch in the Dark 19/11

Matchmaker IndiviDuo De zon, felle regenbuien en een enkele hagelbui wisselden elkaar af op de zondag rond 12 uur terwijl 32 singles bij Boerderijcafé Mausel arriveerden. De mannen werden bij aankomst vriendelijk verzocht links af te gaan richting de ruimte bij de eetzaal en de vrouwen gingen naar rechts het Koetshuis in waar het haardvuur lekker brandde. Na een kop koffie/thee werd uitgelegd hoe iedereen de donkere eetzaal ingebracht zou worden met behulp van een nachtkijker.

Eerst werden de mannen naar hun plek gebracht en daarna werden de vrouwen uit het koetshuis gehaald. Aan tafel vonden we in het donker op de tast ons bestek en het glas met het sprankelende aperitiefje. Lastig om elkaar zo een hand te geven! De eerste gang werd geserveerd en dat gaf gelijk nieuw gespreksstof over wat we dachten dat we aten.

De dames mochten blijven zitten na de eerste ronde terwijl de heren stuk voor stuk werden begeleid naar hun nieuwe plek en nieuwe tafelgenote. Zo werd ook de rest van de 5-gangen lunch geserveerd nadat elke keer de verplaatsing van de mannen had plaatsgevonden. De rustige speeddate in het donker was erg gezellig te horen aan alle gesprekken in de eetzaal.Single mannensingle vrouwen

Dit zijn de laatste dames en de laatste heren die naar binnengaan. Ze worden op leeftijd naar binnengebracht.

Tegen half vier werden kaarsen de ruimte binnengedragen. Iedereen was heel nieuwsgierig met wie hij of zij aan tafel had gezeten. De kok verklapte wat we allemaal hadden gegeten en dat konden we ook bekijken omdat van elke gang een extra portie was bewaard.

Het gezelschap begaf zich naar het Koetshuis waar de thee en koffie voor ons klaar stond. Daar werd in het licht gezocht naar bepaalde tafelgenoten en nader kennisgemaakt met de overige deelnemers.

Ik kijk terug op een geslaagde heerlijke lunch met gezellige deelnemers op een hele bijzondere locatie. Op 18 maart wordt weer een Lunch in the Dark voor singles georganiseerd.

4 reacties op Lunch in the Dark 19/11

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.