2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Lunch in the Dark 24/2

restaurant NoordbroekVoor de 3e keer vond de Lunch in the Dark voor singles plaats in Noordbroek.  Rond 12 uur kwam iedereen aan bij boerderijcafé Mausel. De mannen en vrouwen werden meteen bij binnenkomst naar een andere ruimte gebracht zodat het nog echt een verrassing zou zijn wie je tegen over je had.

De 8 mannen dronken hun koffie op en werden naar hun tafeltjes gebracht in de donkere eetzaal. Daarna werden de vrouwen uit het koetshuis opgehaald en een ieder werd naar haar eerste tafelheer gebracht. We gaven elkaar een hand. Ik kreeg een stevige hand en hoorde een vriendelijke stem. Ik stelde mij voor en nieuwsgierig als we waren vroegen we aan elkaar hoe de ander eruit zag. Een heerlijke prosecco werd aangeboden en even later volgde de eerste gang. Wat aten we? Het lijkt op vis, maar het is ook wat zoetig. Wat voor vis zou het zijn? Wat maakt het zoet? Smaken en ook geuren en texturen van het gerecht maakten het een bijzondere belevenis en boden volop gespreksstof.

Na de tweede gang werden de mannen naar een nieuwe tafeldame gebracht. Weer volgde een kennismaking dat begon met eerst elkaar de hand geven. Dit keer voelde ik een wat slankere hand en een wat zachtere stem. Samen genoten we van de derde en vierde gang.

De laatste wissel volgde en daarmee at ik het dessert. Daarna kwam de chefkok binnen met kaarsjes. Wat een hoop licht geven waxinelichtjes! Ik zag wie tegenover me zat en ook dat ik mijn toetje helemaal had opgegeten. We mochten raden wat we hadden gegeten en met z’n allen kwamen we aardig in de buurt.

Toetje van lunch in the darkKoetshuis

We liepen met z’n allen naar het koetshuis. Met een kop thee of koffie gingen we in een grote kring om de haard zitten om na te praten over de ervaring en om nader kennis te maken. Pas aan het einde van de middag ging ik huiswaarts met een goed gevulde maag na een hele gezellige en smakelijke, culinaire middag.

3 reacties op Lunch in the Dark 24/2

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.