2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Mannelijke en vrouwelijke krachten

mannelijke en vrouwelijk aantrekkingskracht

Mannen en vrouwen zijn gelukkig niet hetzelfde en daar zit dan ook de aantrekkingskracht! In deze moderne tijd staan heel wat vrouwen hun mannetje en ook mannen durven hun gevoelige kanten te tonen. Daar is helemaal niets mis mee, tot we de oorspronkelijke vrouwelijke of mannelijke kracht in ons niet meer ervaren, niet meer laten zien. Dan neemt je aantrekkingskracht naar het andere geslacht automatisch wat af.  

Niemand is een honderd procent vrouwelijke vrouw of een puur mannelijke man. Er zitten heel veel gradaties tussen en niemand is in een hokje te stoppen. Dat zorgt ervoor dat we allemaal interessante mensen blijven.

Stel dat je wat meer je eigen natuur wilt omarmen, hoe kom je weer meer in je oorspronkelijke vrouwelijke of mannelijke kracht?
Eerst is het goed om je ervan bewust te zijn dat je je hebt aangepast. Vrouwen kunnen hun vrouwelijke kant wat kwijt zijn geraakt als ze in hun eentje een gezin draaiend houden, veel met mannen werken of zich altijd onafhankelijk willen voelen. Ook sommige mannen draaien in hun eentje een gezin, kunnen veel met vrouwen werken of hebben hun stoere kanten onderdrukt. Het kan al vanaf je jeugd zijn ontstaan, omdat je veel broers of zussen had.

Nu je je ervan bewust bent, moet je ook nog stappen willen ondernemen om je oorspronkelijke kracht weer te vergroten. Dat kan je doen door om te gaan met je eigen geslacht. Vrouwen kunnen het dan het beste meer omgaan met de wat meer vrouwelijke vrouwen. Dus niet de stoere types. Mannen zoeken juist het contact met de mannelijke mannen. Kijk hoe ze omgaan met anderen, zich kleden, wat ze zeggen, wat ze doen, etc. en wat bij jou past, kan je van ze overnemen. Ga leuke dingen met ze doen, aan de wandel, een keer uit, net wat je leuk vindt of wilt uitproberen.
Je kunt ook typische mannelijke of vrouwelijke hobby’s beginnen. Of je sluit je aan bij een vrouwenclub of mannensociëteit.

De energie van mannen of vrouwen onder elkaar, geeft je een boost in je oorspronkelijke kracht. Daardoor voel jij je automatisch weer meer man of meer vrouw richting het andere geslacht. Geef het wel even de tijd. Het herstelt niet van vandaag op morgen na al die jaren!

Heb jij nog meer tips hoe je meer in je mannelijke of vrouwelijke kracht kunt komen?

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.