2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Mannen komen van Mars 16/2

Joyce Boerkoel met Boeddha

We hadden een lange tafel voor 12 personen bij Ni Hao Stadspaviljoen in Groningen gereserveerd om 17:30 uur.  Op de vleugel werd sfeervolle achtergrondmuziek gepingeld terwijl wij een gratis drankje van het huis kregen aangeboden. Op deze zaterdagavond was het behoorlijk druk bij het buffet. We kwamen snel erachter waarom het zo druk was in dit restaurant; het was allemaal even lekker! De laatste lege plekjes in onze magen vulden we via het uitgebreide toetjesbuffet…

Dineren met singles in Groningen

Na het gezellige etentje liepen we door het Stadspark naar MartiniPlaza. Daar ontmoetten we nog een single die aanschoof bij het gezelschap. We hadden bedacht bij MartiniPlaza een kopje koffie nog te gaan drinken voor de voorstelling, maar de meesten zaten nog vol van het eten.

Mars en VenusDe planeet Mars staat voor mannelijkheid

De voorstelling was helemaal uitverkocht en Huub Stapels vertelde ons dat dit de 399 keer was dat hij de zijn One Man Show ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’ vertoonde en nog nooit eerder in zo’n grote zaal. Een uur lang nam Huub Stapel de eeuwenoude misverstanden tussen man en vrouw onder de loep. Veel herkenbare verhalen!

Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus

In de pauze hoorde ik al veel positieve geluiden. Na afloop ging het hele gezelschap singles naar het Theatercafé van MartiniPlaza. Onder het genot van een drankje werd nog even nagepraat. Rond 23:15 uur liepen we weer terug naar onze auto’s in het Stadspark bij het restaurant en namen we afscheid van elkaar.

Ik kijk terug op een gezellige en leerzame avond. Wat vond jij van de avond?

1 reactie op Mannen komen van Mars 16/2

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.