2012-03-29 header 2 wijnglazen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Mannencoach Mark van Breemen

MannencoachMijn naam is Mark van Breemen en het is mijn passie anderen te coachen en te spiegelen en daarmee de ander te laten groeien in zijn persoonlijke kracht.

Dat is niet altijd makkelijk en we willen het leven liever op eigen kracht doen of zouden soms liever een wonderpilletje hebben om van een slecht gevoel af te komen. Geloof me, ik weet hoe die plek voelt… en als coach is het mijn taak voor jou deuren te openen waar je ze zelf niet ziet en drempels te helpen verlagen waar jij er niet over heen komt.

Bovendien focus ik mijn coaching op mannen en hoe mannen meer in hun kracht kunnen staan. Wat is dat dan “in hun kracht staan” en hebben zij dat wel nodig? Allereerst wil ik hiermee niet zeggen dat er iets mis met mannen is, misschien is onze maatschappij wel zover doorgeschoten in emancipatie, dat we als mannen niet eens meer weten wat ons domein is?

Voel jij je geïntimideerd door vrouwen?
Voel jij je schuldig als jij staat voor wat jij wilt?
Kan jij je vrouw (ver)leiden?
Ben jij wel een man, of misschien nog maar een jongen in een volwassen lijf?

In onze maatschappij zijn er geen initiatierituelen meer om van een jongen een man te maken. Is er geen band-of-brothers, al was het maar door dienstplicht.
Maar,
wel is 90% van de leerkrachten op het basisonderwijs juf,
stoppen meer jongens dan meisjes vroegtijdig hun opleiding,
en wordt 70% van de echtscheidingen geïnitieerd door vrouwen..
Dus misschien is er toch wel iets nodig?

En ja, ik denk dat mijn ervaring jou als man iets kan bieden – voor jouzelf, in contact met anderen en in relatie tot vrouwen – Er zijn 4 domeinen waarop ik met mijn werk jou kan coachen, die ieder op zijn beurt weer van invloed zijn op de andere terreinen.

Mannencoaching

Durf jij op deze terreinen je huidige situatie onder de loep te nemen en te kijken waar je niet jouw potentie leeft?

Ik ben er van overtuigd dat het niet makkelijk is jezelf uit te dagen met doelen die buiten je comfort zone liggen en toch is dat waar we als mens groeien.
En het is doodeng. Ik kan zo een aantal terreinen noemen waar ik soms te weinig en soms teveel buiten mijn comfort zone ben gestapt en nu wel een ander en mooier mens geworden ben.

Kom in actie en neem contact op voor coaching!