2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Meer overvloed creëren

ChallengeOvervloed is meer dan geld alleen, het is een leven vol liefde, genieten en ervaren dat al onze wensen moeiteloos in vervuld kunnen worden.

In het dagelijkse leven loop ik tegen allerlei beperkingen aan. Ik ervaar geen overvloed aan tijd en geld en ik moet hard werken om iets te bereiken i.p.v. dat het moeiteloos gaat. Mij werd een Challenge van 21 dagen aangeboden. Een uitdaging om 3 weken lang stapjes te zetten richting meer overvloed creëren volgens een methode van Deepak Chopra. Ik heb de uitdaging aangenomen en ik merk al wat veranderingen.

Elke dag krijg ik een geluidsopname, vertaald in het Nederlands, van ongeveer 15 minuten waarin dingen uitgelegd worden en dit bevat ook een meditatie aan de hand van een mantra. Elke dag krijg je via een Whatsapp-groep een bericht met  een nieuwe geluidsopname, een nieuw thema en ook een korte opdracht. Alles bij elkaar ben ik een half uur per dag bezig om stappen te zetten naar meer overvloed.

Wil jij dit ook ervaren? Meld je dan aan voor de challenge via deze link. Of stuur mij een whatsapp bericht, dan voeg ik je toe aan de Whatsapp-groep.

Hier zitten geen kosten aan verbonden, maar het kost jou wel dagelijks wat inspanning. Maandag start de groep en zondag 15 september is de uiterste aanmelddatum. Ben je er ook bij?

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.