2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Moet je jezelf verkopen?

ID 14087880 © Kissuchka | Dreamstime.comVoldoende vrouwen zagen Ruud staan en hij had een paar leuke vriendinnen gehad waarmee hij kon lachen, gieren en brullen en ze zagen elkaar geregeld. Maar telkens hadden die dames na een half jaar een ander gevonden waarmee ze een vaste relatie aangingen.

Ruud wilde zich laten inschrijven voor relatiebemiddeling en vertelde mij dat hij goed in de markt lag. Heel fijn dat hij zo open vertelde over zijn dating verleden. Altijd als ik een patroon zie, dan ga ik uitzoeken wat er aan de hand is. Ik kan hem wel voorstellen aan een paar leuke dames, maar als hij blijft doorgaan met wat hij deed, dan gaat hij vast met de nieuwe matches ook een paar leuke maanden tegemoet van lachen, gieren en brullen, maar de kans op een langdurige vaste relatie acht ik dan klein.

Wat was er aan de hand? Ruud zag er goed uit, had een leuk huisje en hij kon alles doen wat hij wilde. Kortom een goede vent die zijn leven goed op de rit had. Zelf was hij niet zo van het opscheppen. Zijn huisje vond hij te klein om in samen te wonen. Dat zie ik niet als een probleem, want samenwonen kan ergens anders ook. Qua financiën was het ook geen vetpot volgens hem. De dames waarmee hij omging vonden allemaal een man die het duidelijk beter had dan hij (dacht hij). Toch had Ruud alles wat hij graag wilde hebben en hij hoefde niets te laten.

Je hoeft jezelf niet te “verkopen” aan een mogelijke partner. Toch is het wel belangrijk hoe je over alles praat. Maak je alles minder mooi, dan kom je over als een minder aantrekkelijk persoon. Een beetje jammer als er helemaal niets mis met je is! Vertel je dat je blij bent met alles in je leven, dan ziet de ander je opeens wél beter zien staan als iemand om een het leven mee te willen delen.

Prijs jij je ook uit de markt?

1 reactie op Moet je jezelf verkopen?

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.