2012-03-26 header bekers.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Muziek in het Bos 5/6

De hele week was het prachtig weer, alleen op de donderdag waarop het festival Music in the Woods plaatsvond net even niet. Gelukkig zag ik de bui al hangen en kon ik de activiteit redden met een partytent.

Single dinerwandeling voor singles

Onder de partytent genoten we van een picknick. De regen kletterde gezellig op het zeil boven ons en wij zaten droog te genieten van al het eten wat iedereen had meegenomen. Diverse salades, stokbrood, aardbeien, druiven, gehaktballetjes en nog veel stond op onze picknicktafel met een paar flessen wijn, sapjes en water.

Met volle magen liepen we onder de partytent naar  het festival bij Theehuis Poolshoogte. Het grasveld op de open plek voor het theehuis was behoorlijk drassig. We zetten onze partytent iets hoger neer om droge voeten te houden. Met wat stoelen in de tent leek ons plekje op een speciale VIP-tent!

De muzikanten van het Veenkoloniaal Symfonieorkest (VKSO) met diverse koren namen plaats in een grote tent en lieten ons genieten van Tsjaikovski, Gluck, Reinecke en Wagner. Twee dames vonden het te koud worden en gingen even voor de pauze weer naar huis. De andere deelnemers warmden zich in de pauze op met warme koffie of thee in Poolshoogte.

IndiviDuo activiteitVeenkoloniaal Symfonieorkest (VKSO)

Gelukkig was het daarna uitgeregend en konden we na de pauze genieten van filmmuziek uit The Godfather, Jurassic Park en Star Wars en Ierse dansmuziek van Ronan Hardiman en tot slot Land of Hope and Glory van Edward Elgar. Persoonlijk genoot ik meer van de muziek na de pauze. Wat me opviel was dat de koren maar tijdens 3 muziekstukken mochten zingen. Wel een beetje jammer omdat naast het VKSO koor ook Duitse koren uit Haselünne en Lingen kwamen en lang moesten wachten tot zij weer aan de beurt kwamen.

Dankzij de partytent en de prachtige muziek werd het toch nog een geslaagde activiteit.
Hoe heb jij deze activiteit ervaren?

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.