2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Nieuwjaarswandeling Boomkroonpad 5/1

Uitzicht vanaf boomkroonpadVerslag geschreven door een deelnemer aan de wandeling in Drouwen op zondag 5 januari 2020.

Eerst bij aankomst met z’n allen even een heerlijk bakje koffie gedronken en kennis gemaakt met wat mensen. Om plm. 13.00 uur werd er gestart met een wandeling in de buurt van het Boomkroonpad te Drouwen.

Er waren 37 personen aanwezig, dus een mooie grote groep mensen.We betraden eerst het Boomkroonpad op een hoogte van plm. 22,50 meter. Sommige mensen hadden wel een beetje last van hoogtevrees maar durfde de hoogte wel aan.

Daarna gingen wij met z’n allen op pad voor een mooie wandeling van plm. 10 km. langs vennetjes en het Nieuwe Hemelriek (vennetje).

single wandelingMeertje in Gasselte

Strandwandeling met singlesHet weer was goed maar wel bewolkt met plm. 7 graden en geen wind, dus ideaal wandelweer. Ik heb ook met vele mensen gesproken en het was volgens mij een zeer geslaagde middag.

Na die tijd nog even weer gezellig met elkaar een kopje koffie en/of thee gedronken en gepraat om vervolgens tegen 16,30 uur weer richting huis te gaan met een voldaan en fijne middag gevoel.

Ik wil Joyce dan ook nog eventjes bedanken namens iedereen voor een mooie middag wandelen. En een ieder van jullie nog veel geluk en liefde gewenst. Groetjes van Jan

6 reacties op Nieuwjaarswandeling Boomkroonpad 5/1

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.