2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Nieuwjaarswandeling Boomkroonpad 5/1

Uitzicht vanaf boomkroonpadVerslag geschreven door een deelnemer aan de wandeling in Drouwen op zondag 5 januari 2020.

Eerst bij aankomst met z’n allen even een heerlijk bakje koffie gedronken en kennis gemaakt met wat mensen. Om plm. 13.00 uur werd er gestart met een wandeling in de buurt van het Boomkroonpad te Drouwen.

Er waren 37 personen aanwezig, dus een mooie grote groep mensen.We betraden eerst het Boomkroonpad op een hoogte van plm. 22,50 meter. Sommige mensen hadden wel een beetje last van hoogtevrees maar durfde de hoogte wel aan.

Daarna gingen wij met z’n allen op pad voor een mooie wandeling van plm. 10 km. langs vennetjes en het Nieuwe Hemelriek (vennetje).

single wandelingMeertje in Gasselte

Strandwandeling met singlesHet weer was goed maar wel bewolkt met plm. 7 graden en geen wind, dus ideaal wandelweer. Ik heb ook met vele mensen gesproken en het was volgens mij een zeer geslaagde middag.

Na die tijd nog even weer gezellig met elkaar een kopje koffie en/of thee gedronken en gepraat om vervolgens tegen 16,30 uur weer richting huis te gaan met een voldaan en fijne middag gevoel.

Ik wil Joyce dan ook nog eventjes bedanken namens iedereen voor een mooie middag wandelen. En een ieder van jullie nog veel geluk en liefde gewenst. Groetjes van Jan

6 reacties op Nieuwjaarswandeling Boomkroonpad 5/1

 • Erik:

  Vandaag meegedaan met de nieuwjaarswandeling.

  Het was een leuke middag in een mooie omgeving en met veel leuke mensen waar ik leuke gesprekken heb kunnen voeren.
  Na afloop nog lekker gegeten in de pizzaria met een groep van 8.

  Bedankt allemaal voor de leuke middag.

  Tot ziens,
  Erik

 • Bea:

  Hoi Joyce en medewandelaars,

  Zoals Jan en Erik al beschreven: het was inderdaad een mooie wandeling en het was leuk om op deze manier weer ns wat nieuwe mensen te ontmoeten. Tijdens het lopen praat het wel makkelijk, je hoeft elkaar niet de hele tijd aan te kijken en de mooie omgeving helpt ook daarbij :-)
  Dus bedankt voor het organiseren van deze wandeling, Joyce.
  Groet, Bea

 • Alexander:

  Vanmiddag aangekomen in Drouwen waar we onder het genot van een kop koffie / thee kennis hebben gemaakt met de wandelaars, Het was een hoog niveau geslaagde wandeling tussen de boomtoppen. Na de wandeling nog even bij gepraat en heerlijk bij de italiaan in Gasselte onder het genot van een maaltijd de dag afgesloten Ik ben volledig met Jan eens dat een hele leuke dag was.

  Joyce bedankt nogmaals voor de (hoog) geslaagde dag.

 • Rogier:

  Het was een geweldige wandeling. Alleen een tip voor de volgende keer een pauze halverwege zal wel fijn zijn. Bedankt Joyce.

 • Gea:

  Vorige week zondag heb ik voor het eerst deelgenomen aan een activiteit. Een mooie wandeling door het bos en langs water.
  Het was een hele stap om me aan te melden. Achteraf viel het reuze mee. Leuke mensen ontmoet. Mooie gesprekken gehad.
  Iedereen heel erg bedankt!

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.