2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Nieuwjaarswandeling Bourtange 11/1

De dag begon bij mij in Gieterveen zonnig maar het waaide wel behoorlijk. Op weg naar Bourtange betrok de lucht wat. Ik was benieuwd wat het weer tijdens de wandeling zou doen. Zou er natte sneeuw komen zoals de Buienrader voorspelde?

wandelen met singles  Wandelen voor alleenstaanden Vrijgezellen Activiteit  

Aangekomen bij Restaurant ‘s Lands Huys, gelegen aan het pittoreske Marktplein van de vesting, stonden de eerste single wandelaars al te wachten bij de ingang. Al snel kwam de rest van de deelnemers binnen. Uiteindelijk waren we met 36 personen! Iedereen werd van een kopje thee of koffie voorzien en de deelnemers maakte alvast kennis met elkaar.

wandelen met vrijgezellenSingles actief in Groningen

Om 14.00 uur gingen we op pad nadat een bui. Even buiten de vesting begon het te hagelen en met de fikse wind erbij voelden de hagelsteentjes gemeen koud aan op mijn hoofd. Gelukkig viel de bui mee en haakte niemand af. Over de Bakovenskade liepen we richting de Linie waar de paden splitsten. De meesten kozen het pad dat slingerde en wat meer uitdaging gaf.

Bij het douanekantoor gingen we de wei over. Het landschap was verre van egaal en al snel struikelde een dame. Hand in hand liepen we verder richting de verharde weg. Nu was het makkelijk wandelen terug naar de vesting. Het was vast geen 8 kilometer, want we waren al 1,5 uur later terug! Bij het restaurant dronken we wat en werd nagepraat. Maar liefst 6 mensen bleven voor het diner.

Hoe heb jij deze wandeling ervaren? Deel het in de reactie hieronder.

3 reacties op Nieuwjaarswandeling Bourtange 11/1

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.