2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Nieuwjaarswandeling Maallust 13/1

NieuwjaarsloopOok al had KNMI code geel uitgeroepen en ging er een griepgolf rond, 16 vrouwen en 13 mannen kwamen naar de bierbrouwerij Maallust in Veenhuizen om er een gezellige middag van te maken. We dronken wat en maakten alvast kennis met elkaar. Om 13.30 uur gingen we op pad. Met wat motregen liepen we achter de gids aan richting het bos langs prachtige monumentale panden.

De bospaden waren wat modderig en de bruggen glibberig maar ook dat leek niemand te deren. Al snel was het helemaal droog. Het gezelschap liep lekker door en ondertussen werd veel gepraat. Soms werd bewust van plek gewisseld tijdens het wandelen om aan de mannelijke of juist de vrouwelijke kant te kunnen lopen. Leuk om te zien dat het blog over mannelijke en vrouwelijk energie zo goed was gelezen!

Wandeling vanaf Veenhuizen Singles in Drenthe

We namen een ander pad terug en liepen langs het Veenhuizerkanaal weer terug naar Maallust. Beneden was het nu gezellig druk en boven waren voor ons nu tafels gereserveerd. We dronken een biertje, thee, koffie of een warme chocomelk, net waar een ieder zin in had en praatten nog even na.

prachtige natuurSingle wandelingRondleiding voor singles

Frans was uitgenodigd om een rondleiding te geven in Maallust voor de liefhebbers. Hij vertelde over de historie van Veenhuizen, hoe de brouwerij was opgericht en hoe de bieren werden gebrouwen. Ondertussen werden verschillende bieren uitgedeeld om te proeven en een alcoholvrije hop limonade. We bleven nog even nakletsen en namen daarna afscheid van elkaar.

Bierproeverij voor singlesMaallust

Ik reed weg en het begon te regenen. Onderweg naar huis ging het ook wat harder waaien. Wat hadden we weer geluk gehad met het weer!

 

 

 

1 reactie op Nieuwjaarswandeling Maallust 13/1

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.