2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Nieuwjaarswandeling Oudemolen 3/1

Eindelijk winter! De weerberichten gaven aan dat er kans op natte sneeuw en ijzel was en in Groningen werd code oranje afgegeven. 19 singles en ik waren niet bang van Koning Winter en reden gewoon naar Oudemolen.

single activiteit Single activiteiten Groningen

Bij Herberg de Fazant was het lekker warm en ontving ik mijn gasten met koffie en thee. Een half uur later trokken we de jassen en handschoenen aan en liepen richting het begin van de groene paaltjesroute van Staatsbosbeheer.

Het was droog en gelukkig waaide het niet hard. Wel waren de paden hier en daar behoorlijk modderig. De leuningen van de brug over het Oudemolenschediep waren bedekt met een ijslaag. Verder ontdekte ik alleen ijs op sommige takken.

Singles DrentheSingle wandeling

Binnen anderhalf uur hadden we de 7 km gelopen. Door alle leuke gesprekken leek de wandeling veel korter en zetten we de conversaties voort in De Fazant onder het genot van een drankje.

Bijna de hele groep was van plan om naar het Single Feest te komen op 16-1-´16 en sommigen durfden het ook aan om naar de BlindMATCH te komen! Gaan we elkaar vinden in het donker?

 

4 reacties op Nieuwjaarswandeling Oudemolen 3/1

 • Ria:

  Zoals ook eerder bij de fietstocht vanuit Appelscha vond ik het ook nu weer leuk om er bij te zijn. De sfeer was ontspannen. Je praat met deze en gene en hoort persoonlijke verhalen van mensen. Dat vind ik bijzonder en waardevol.

  De route was ook prachtig. Het weer zat mee, gezien de verwachtingen. Het lijkt mij heel erg leuk om deze tocht in het voorjaar of de zomer nog een keer te lopen! (met een picknick onderweg?) Wie weet zien we dan de orchideeën bloeien!! Volgens een medewandelaar zijn ze te zien in dit gebied!

 • vrouw:

  Ondanks de kou, een warme ervaring! Al wandelend inspirerende en leuke gesprekken gehad met leuke, bijzondere mensen. Wat een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen!

 • Henk:

  een prachtige wandeling ondanks dat een dame een enkele keer tot de enkels in de blubber stond, een gezellige en ontspannen groep wandelaars lag dit aan de dames? zij waren ruim in de meerderheid!
  Ik kan mij wel vinden in het voorstel van Ria zodat het weer een leuke single wandeltocht wordt ik kom ook.

 • anita:

  Afgelopen zondag heb ik voor de tweede keer een wandeling gemaakt die georganiseerd was door Joyce. Deze keer was het een heerlijke wandeling in een winters landschap rondom Oudemolen. Ik heb erg genoten van de prachtige omgeving. De groep was gezellig en de sfeer was ontspannen. . Na de wandeling hebben we in de Fazant nog lekker nagepraat onder het genot van koffie of thee.
  Op zo’n middag leer ik allerlei nieuwe mensen kennen en loop ik met hen op plekken waar ik anders niet kom. Het was een geslaagde middag!

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.