2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Nieuwjaarswandeling Oudemolen 3/1

Eindelijk winter! De weerberichten gaven aan dat er kans op natte sneeuw en ijzel was en in Groningen werd code oranje afgegeven. 19 singles en ik waren niet bang van Koning Winter en reden gewoon naar Oudemolen.

single activiteit Single activiteiten Groningen

Bij Herberg de Fazant was het lekker warm en ontving ik mijn gasten met koffie en thee. Een half uur later trokken we de jassen en handschoenen aan en liepen richting het begin van de groene paaltjesroute van Staatsbosbeheer.

Het was droog en gelukkig waaide het niet hard. Wel waren de paden hier en daar behoorlijk modderig. De leuningen van de brug over het Oudemolenschediep waren bedekt met een ijslaag. Verder ontdekte ik alleen ijs op sommige takken.

Singles DrentheSingle wandeling

Binnen anderhalf uur hadden we de 7 km gelopen. Door alle leuke gesprekken leek de wandeling veel korter en zetten we de conversaties voort in De Fazant onder het genot van een drankje.

Bijna de hele groep was van plan om naar het Single Feest te komen op 16-1-´16 en sommigen durfden het ook aan om naar de BlindMATCH te komen! Gaan we elkaar vinden in het donker?

 

4 reacties op Nieuwjaarswandeling Oudemolen 3/1

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.