Herken je dit? Je ziet een leuke vrouw, je hart gaat sneller kloppen, maar dan… wat moet ik zeggen? Je staat aan de grond genageld en spreekt haar uiteindelijk maar niet aan. Of misschien ga je wel het gesprek aan, maar het blijft saai en standaard, waardoor ze haar interesse verliest. Wat nu?

Het kan ook zijn dat je regelmatig met die ene leuke vrouw praat, maar het leidt nergens toe. Je komt vast te zitten in de friendzone en vraagt je af waarom anderen wel succes lijken te hebben met vrouwen, maar jij niet. Je ziet soms een vrouw op straat en denkt: “Wauw, als ik haar eens aan zou durven spreken…” Maar uiteindelijk doe je het nooit.

Wij begrijpen je!

Bij IndiviDuo begrijpen we je frustraties maar al te goed. En daarom bieden we je in samenwerking met Daan de Ram van Conversatiekoning een online training om van dit probleem af te komen.

We hebben van alles meegemaakt op onze trainingen: hoogopgeleide professionals die inhoudelijk sterk zijn, maar sociaal tekortschieten; knappe deelnemers die zo verlegen en introvert zijn dat hun gesprekspartners ongemakkelijk worden; succesvolle zakenlui die geen gesprek langer dan vijf minuten kunnen volhouden met een mooie vrouw. Dit werkt echt.

Een bewezen systeem voor succes

Na tien jaar coaching en intensief bezig zijn met versieren en aantrekkingskracht, is dit conversatiesysteem geperfectioneerd. Dit systeem transformeert iemand die niet verder komt dan beleefdheidsgesprekjes in een boeiende en sexy gesprekspartner.

Het systeem is meer dan een paar sleutelzinnen die je als knip-en-plakberichtjes kunt gebruiken. Het geeft je de controle over de gewenste uitkomst van je gesprekken en het zelfvertrouwen om je meest aantrekkelijke zelf aan haar te tonen.

Wat je gaat leren

Ons systeem is ontworpen om je op elke denkbare situatie voor te bereiden:

  • Pijnlijke stiltes overbruggen
  • Saaie vragen ombuigen naar interessante onderwerpen
  • Uitdagingen en tests van haar kant moeiteloos doorstaan
  • Altijd authentieke gespreksstof hebben
  • Moeilijke situaties eenvoudig redden
  • De juiste ingrediënten toevoegen om zo aantrekkelijk mogelijk te zijn

Neem de controle over je liefdesleven

Stel je voor dat je niet langer angstig bent om een gesprek te beginnen met een mooie vrouw. Dat je zelfverzekerd en ontspannen bent, wetende dat je een bewezen systeem hebt waar je op kunt vertrouwen. Dit is je kans om je liefdesleven te transformeren en eindelijk die connectie te maken die je zo graag wilt.

Lees HIER meer over deze cursus en ontdek hoe je altijd precies het juiste kunt zeggen om haar aangetrokken te maken. Ook jij kan dan die leuke dame aan de haak slaan, waar wacht je nog op?