2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Onzekerheid is niet sexy

twijfelenStel je ontmoet iemand en jij vindt deze persoon erg leuk, maar je twijfelt of je wel de juiste persoon bent voor degene. Je weet immers dat de ander ook andere mensen heeft in zijn of haar leven. Ben jij wel zo bijzonder voor degene? Ben je wel leuk genoeg? Vindt hij jou wel de leukste, vindt zij jou wel de geweldigste?

De houding die je dan aanneemt als je zo twijfelt over jezelf, maakt je niet sexy. Door die houding kom je over als iemand die niet zo zeker is van zichzelf dat je wel zo leuk bent. Iemand anders gaat jou dan ook met die ogen zien. De ander gaat dan denken “misschien ben je wel minder leuk dan ik dacht dat je was”.

Je kunt ook ervoor kiezen om te besluiten dat je wel de moeite waard bent en dat uitstralen en genieten van de momenten die jullie samen hebben. Waardoor jij je bijzonder voelt, waardoor jij extra aantrekkelijk bent voor de ander. Als je gelooft in de overvloed van liefde en dat het goed is wie jij bent, dan gaat het leven een stuk makkelijker. Die overvloed die straal je dan uit: dat je er mag zijn, dat de ander er mag zijn en dat je niet bang bent dat je de ander gaat verliezen. Dat je gelooft in de liefde en gelooft in jezelf. Dat jij goed genoeg bent en de ander daardoor automatisch inziet dat jij gewoon leuk bent zoals je bent, zonder angsten om niet goed genoeg te zijn. Die uitstraling is super sexy.

Het is misschien raar om eerst te doen alsof het zo is. Maar door dat gewoon te doen, de houding aan te nemen en uit te stralen dat jij leuk bent en gelooft in de overvloed van liefde, dan gaat het als vanzelf werken en ga je veel krijgen en genieten. Ik wens je veel overvloedige liefde toe.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.