2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Open voor liefde

Openen voor liefde“Het lijkt wel of er geen leuke mannen zijn.” “Waarom ontmoet ik haar nooit?” Veel singles klagen over een tekort aan geschikte toekomstige partners.  Toch zijn ze er wel! Maar doordat je alleen bent, dan zit je in bepaalde patronen. Dat kan je terugzien in jouw gedachten, houding en gedrag.

Zodra je de beslissing neemt dat je weer openstaat voor de liefde, kan er van alles gebeuren. Je denkt in mogelijkheden, je houding wordt opener en je doet dingen net iets anders dan anders.

Misschien ga je naar een andere supermarkt waar je wellicht iemandtegen komt die je leven verandert. Of door je open houding durft degene die al langere tijd een oogje op je had, jou eindelijk aan te spreken. En doordat je positiever denkt, zie je de ander opeens in een ander daglicht.

Het is net als de zon die je opeens ziet schijnen. De wereld ziet er dan heel anders uit. Jij voelt je anders, je straalt meer en anderen zien dat aan jou. Je bent een stuk aantrekkelijker geworden en dat kan in een oogwenk gebeuren.

Kies jij ervoor om de knop om te zetten en voor de liefde te gaan? Voel je of zie je nog steeds beren op de weg, dan is de workshop Loslaten wellicht voor jou interessant of je kunt ervoor kiezen om 1 op 1 te praten met een coach.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.