2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Pasen 6/4

Met lichte regen reed ik op 2e Paasdag naar Natuurvriendenhuis De Hondsrug in Noordlaren, maar gelukkig was het droog bij aankomst in het Paviljoen Eszicht. Wel lekker om een hele ruimte met keukentje voor onszelf te hebben! De 15 single deelnemers kwamen binnen en samen dronken we koffie/thee met Paasstol erbij.

Schattig stel  Passend stel

Niemand had haast dus een half uur later dan gepland begonnen we aan de wandeling van 7,5 km. De route ging door een koeienstal en door het dorp Noordlaren. Vlak voor het enige hunebed van Groningen liep de Paashaas vooruit om haar werk te doen zodat even later gezocht werd naar chocolade-eieren. Na de succesvolle zoektocht werd bij een prachtig stuk bos gezocht naar de oorzaak van het groene licht op een foto die ik gemaakt had tijdens het voorwandelen. We konden niets ontdekken…was het dan toch een orb?

Actieve SinglesLicht zoeken

De aantrekkelijke rustplaats bij het huis de Oal Jobs’ Stee lieten we rechts liggen want het was al half 1 en we waren nog niet eens halverwege. Het pad in natuurgebied Vijftig Bunder begon modderig en daar zagen we een ouder stel met rollator ons tegemoet lopen. Zij waren blij dat ze nog zo goed ter been waren en wimpelden mijn aangeboden hulp af om ze over het slechte pad heen te helpen.

Vijftig BunderLunchen met singles

Inmiddels begon iedereen wel trek te krijgen, maar we moesten eerst nog het Noordlaarder Bos door. Daar zagen we weer het stel met de rollator! Aangekomen bij ons Paviljoen hielp iedereen mee om de tafels te dekken en het eten op de tafels te zetten. Pas om 14 uur zaten we te genieten van de welverdiende lunch met vrolijk gekleurde Paaseieren. Met z’n alles was de afwas snel gedaan en de vloer weer schoon. Het zonnetje begon te schijnen en dus ging nog een groepje op het terras van het Natuurvriendenhuis napraten. Dank jullie wel voor deze vrolijke Paasdag!

Ik was heel nieuwsgierig hoeveel km we nu eigenlijk gisteren gewandeld hadden. Sommigen dachten dat het wel 12 km was en ik dacht ook dat het wel wat meer dan de beloofde 7,5 km was. Dus heb ik het opgemeten en kan je onze wandeling bekijken.

3 reacties op Pasen 6/4

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.