2012-03-29 header 2 wijnglazen.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Relatiebureau voor singles die een serieuze relatie willen met een passende partner

Discretie en betrokkenheid
Je bent single, actief én toe aan een serieuze relatie. Het vinden van een vaste relatie is lastig. Door spontane ontmoetingen in het dagelijkse leven kom je niet de juiste personen tegen. Laat staan dat je een klik ervaart. Heel begrijpelijk!

Wij waarborgen je privacy
Relatiebureau IndiviDuo zet geen foto’s, profielen of andere gegevens online. We ontmoeten en matchen singles altijd persoonlijk. We nemen uitgebreid de tijd om je te leren kennen en stemmen onze partnervoorstellen af op jouw wensen en situatie.

Laat de vonken maar overspringen!
Je weet precies wat je wilt in een levenspartner en wij helpen je bij het vinden van jouw partner. Bij relatiebureau IndiviDuo hebben alle singles dezelfde mindset als jij. Ons relatiebureau richt zich dan ook op een uitgesproken doelgroep: actieve singles van 35 jaar en ouder die op zoek zijn naar een serieuze relatie die woonachtig zijn in het Noorden van het land met minimaal MBO niveau.

Ben je gekoppeld door de bemiddelaar van Relatiebureau IndiviDuo? Dan maak je een afspraak om je match te ontmoeten. Spannend! Iedere single die ingeschreven staat bij relatiebureau IndiviDuo is op zoek naar een duurzame relatie. We ontvangen iedere week nieuwe inschrijvingen van interessante singles.

Kom in actie en maak nu een afspraak. Bel 06-28 633 962 of laat jouw naam en telefoonnummer achter dan neem ik contact met je op.

Hou me op de hoogte

Meld je aan voor updates en 7 tips
Single Activiteiten

22 nov Online Koken
11 dec Wandelen Limburg
20 dec Kerstwandeling
29 dec Oud en Nieuw
12 mrt Terschelling
23 mrt Opwarmen in Senegal
23 mei Marker Wadden

Voor meer informatie