2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Ruimte maken voor de liefde

tredmolen voor mensenSoms heb ik het gevoel dat ik als een muis in een molentje loop. Zoveel dingen wil en moet ik van mezelf doen op een dag! De tijd vliegt om. Als je de tijd neemt om stil te staan, om bewust niets te doen, of juist simpele klusjes aanpakt of de natuur ingaat, dan krijg je vaak de beste inzichten.

Zelf krijg ik goede ingevingen tijdens tuinieren en wandelen. De allerbeste inzichten krijg ik als ik uitslaap. Af en toe in slaap dommelen en wakker worden en daarna bijvoorbeeld weten wie samen een mooie match vormen.

Zo popte vanmorgen het blogidee “Ruimte Maken” op. Als je iets nieuws wilt, dan moet je daar ruimte voor maken. Ruimte maken kan je op verschillen manieren doen. Soms houdt dat in dat je iets weg moet doen, soms moet je iets veranderen en op andere vlakken kan het zijn dat je anders moet gaan denken. Wil je niets veranderen en kies je ervoor om in het vertrouwde muizenmolentje te blijven lopen, dan weet je wat op je pad komt.

Wil je een leuke partner en kom je hem of haar niet tegen? Dan kan je onderzoeken of je op een bepaald terrein iets kunt doen om meer ruimte te maken voor de liefde. De komende blogs gaan telkens over een ander aspect waarop wellicht ruimtewinst is te halen. Ik denk zelf aan de volgende onderwerpen: Gedachten, Wonen en Tijd. Ik laat me graag door jou inspireren hiervoor.

Waar denk jij aan als je denkt aan “Ruimte maken voor de liefde”?

Op welke vlakken denk je dat veel singles ruimte kunnen maken?

4 reacties op Ruimte maken voor de liefde

 • Harma:

  Zelf ben ik op dit moment bezig alles wat van mijn ex-man is geweest weg te doen. Het gaat soms om de kleinste dingen die per ongeluk mee zijn gekomen. maar ook om dingen die ik dagelijks gebruikte of simpelweg niet mee zijn genomen door hem.

  • Dank je wel voor je reactie Harma. Ik kan me voorstellen dat je niet continue aan je ex herinnerd wilt worden in je eigen woning. Dingen kun je weg doen. Maar hoe doe je dat met alle herinneringen die je hebt aan je ex? Of heb je overwegend goede herinneringen en wil je die onthouden?

 • Anoniem:

  Ik vraag me af of ik wel een partner wil. Nu heb ik een heel goed leven. Voegt een relatie nog wel iets toe? Wil ik nog wel ruimte maken voor iemand?

 • Jan:

  Veel vrouwen hebben een zo’n drukke agenda, dat ze weinig tijd hebben om af te spreken met mij. Tijd maken voor elkaar is toch echt nodig anders kan je niets opbouwen!

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.