Anneke

Leeftijd :
73

Provincie :
Noord-Holland

Wie is Anneke?

Anneke is een heel hartelijke vrouw, ontvangt iedereen met open armen. Ze is 1m63, drinkt matig en rookt niet. Ze is veel thuis en vermaakt zich thuis met haken, breien en tv kijken. Er komen ook regelmatig vrienden en familie langs die Anneke hartelijk onthaalt, daarom is het best een zoete inval bij haar thuis. Buitenshuis doet ze aan vrijwilligerswerk in een kringloopwinkel. Haar vrienden omschrijven haar als lief, zorgzaam en zeer creatief. Ze is nu al enige jaren weduwe en toe aan een nieuwe liefde. Ze is ook dol op dieren en heeft twee lieve katten en een golden retriever, waar ze graag lange einden mee loopt. Op vakantie gaat Anneke graag, maar het hoeft niet te ver te zijn. Holland vindt ze supermooi en dan graag in een hotel. Eerlijkheid duurt het langst zegt Anneke en daar houdt ze zich ook aan. Ze is liever eerlijk dan dat ze een schone schijn ophoudt.

Wat zoekt Anneke in een relatie?

Anneke is op zoek naar een maatje om leuke dingen te doen en toch nog wat meer de deur uit te komen. Bij een goede klik zou dat meer kunnen worden, als LAT relatie. Maar zeg nooit nooit, zegt Anneke! Dus als jij een goed gevoel bij deze beschrijving hebt, reageer dan snel!

Heb jij het bovenstaande verhaal over Anneke gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox