Bernice uit Friesland

Leeftijd :
62

Provincie :
Friesland

Wie is Bernice?

Bernice is een kleurrijke, ondernemende vrouw. Ze is business coach en kleedt zich vrouwelijk, modern en gebruikt make-up. Ze is een knappe, intelligente vrouw met kort grijs haar, bruingroene ogen en een mooi volslank postuur. Ze werkt circa vier dagen en heeft voldoende tijd voor dingen zoals wandelen, haar (moes)tuin, meditatie, uit eten, terrasje doen, sauna, theater en muziek. Ze gaat er graag op uit met vrienden en familie. Ook thuis kan ze zich goed vermaken. Ze woont buiten in een vrijstaande woning, waar ze alle ruimte heeft om vrienden en familie te ontvangen. Samen koken, eten en lekker samen (buiten) zijn. Ze houdt van gezelligheid en zorgt er voor dat iedereen het goed heeft. Bernice houdt van dieren en heeft een kleine hond. Ze is een avondmens en omschrijft zichzelf als zorgzaam, avontuurlijk, ondernemend en sociaal. Ze is gedreven in alles wat ze doet en haalt het beste uit de mensen om haar heen, een fijne combinatie. Ze reist voor haar werk regelmatig in binnen- en buitenland. Dit combineert zij dan met bezoek aan vrienden of familie. Ze houdt van een combinatie van strand en cultuur en zit dan in een huisje of een Airbnb.

Wat zoekt Bernice in een relatie?

Bernice zoekt een levendige man die vrij is én zich wil (ver)binden. Hij is met zichzelf in balans en blijft zich persoonlijk ontwikkelen. Een man die haar dichtbij laat komen en een intieme band met haar aangaat. Een maatje die dichtbij haar staat. Daarnaast doen zij beiden ook dingen alleen zodat er een mooie balans is. Hij is ondernemend, lief en zorgzaam. Hij voelt zich aangetrokken tot haar, wil samen genieten van het leven en ziet Bernice als de liefdevolle vrouw die ze is.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Bernice gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox