Bertus (66) uit Noord Holland

Leeftijd :
66

Provincie :
Noord-Holland

Wie is Bertus?

Bertus is een vriendelijke eenvoudige man, 1m75, volslank postuur en blauwe ogen. Hij is brildragend en heeft een mooie bos grijs haar. Hij woont in een gezellige flat in een stad in Noord Holland. Het is een zorgzame, rustige man die zichzelf soms wat teveel wegcijfert. Hij geeft graag, doet graag een ander een plezier. Hij ziet er verzorgd uit en drinkt en rookt niet. Hij is geëmancipeerd en doet thuis alles zelf, en vindt het ook eerlijk om een rekening te delen. En gelijkertijd koopt hij ook weer heel graag een cadeautje voor jou :-). Bertus is weduwnaar, Zijn vrouw is een paar jaar geleden overleden. Hij heeft uitwonende kinderen waar hij goed contact mee heeft. Bertus heeft allerlei werk gedaan zoals stratenmaker. Hij is nu wat slechter ter been, al kan hij een best stuk lopen, als het maar niet te snel gaat. Echt werken gaat daarom niet en hij heeft een uitkering, maar stilzitten past niet bij hem. Daarom werkt hij meerdere dagen per week in zijn tempo als vrijwilliger en doet hij allerlei klusjes. Daar gaat hij met zijn auto heen. Hij rijdt ook graag auto, wat afstand tot jouw woonplaats is dus niet zo’ n probleem. Andere hobby’s zijn zwemmen, wandelen en fietsen. Ook gaat hij graag uit eten, naar rommelmarkten, op een terrasje zitten en mensen kijken of naar de sauna. Bertus is al even niet op vakantie geweest, maar hij gaat graag naar de zon, en dan t liefst in een hotel.

Wat zoekt Bertus in een relatie?

Bertus zoekt een zachtaardige vrouw, die een gelijkwaardige relatie wil aangaan en een warme band met hem wil ontwikkelen. Bertus geeft zijn liefde graag en zoekt een dame die dat ook terug wil geven. Daarnaast wil hij graag leuke dingen samen doen, leuke uitjes doen en samen te genieten van kleine dingen als muziek luisteren. Lijkt je dat leuk? Reageer dan snel!

Heb jij het bovenstaande verhaal over Bertus gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox