Chris

Leeftijd :
43

Provincie :
Flevoland

Wie is Chris?

Chris heeft kort bruin haar, een getrimde baard en blauwe ogen, volslank en in goede conditie. Het is een hardwerkende man die zijn beslissingen weloverwogen maakt. Hij woont in een ruime flat met mooi uitzicht. Voor naasten gaat hij door het vuur, hij let er wel op dat hij ook wat terugkrijgt, want in het verleden was dat niet altijd het geval en werd er wel misbruik van zijn vriendschap en liefde gemaakt. Hij wordt niet snel boos, handelt respectvol en vriendelijk. Hij heeft een goed lopend hoveniersbedrijf, ziet af en toe vrienden en heeft goed contact met zijn familie. Hij doet zijn huishouden zelf, aangevuld met een huishoudelijke hulp die 1 keer in de week komt.

Wat zoekt Chris in een relatie?

Naast hard werken houdt hij ook van rust, en is graag buiten. Voor zijn werk is hij veelal al buiten en in beweging, daarnaast kan Chris genieten van wandelen en tv kijken. Hij gaat ook graag op vakantie zowel zon als sneeuw, wel graag in een hotel.In een relatie zoekt Chris wederkerigheid, echt om elkaar geven en ook je eigen dingen kunnen doen, niet claimen of drama, in goed overleg is dat helemaal niet nodig verteld hij J. Hij staat open voor een kinderwens, dat vindt hij ook een beslissing die je samen maakt. In een relatie zoekt Chris wederkerigheid, echt om elkaar geven en ook je eigen dingen kunnen doen, niet claimen of drama, in goed overleg is dat helemaal niet nodig verteld hij J. Hij staat open voor een kinderwens, dat vindt hij ook een beslissing die je samen maakt.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Chris gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox