Colin

Leeftijd :
43

Provincie :
Overijssel

Wie is Colin?

Colin is een eenvoudige, bescheiden man met veel interesses. Hij is opgegroeid in Zuid Afrika en woont nu zo n 25 jaar in Nederland. Hij heeft geen accent, heeft een normaal postuur, gespierd door het sporten. Hij heeft kort bruin haar , wat grijzend aan de slapen. Hij woont in een net appartement met 2 katten. Hij werkt dagelijks als vrijwilliger als reparateur van elektronica. In zn vrije tijd fitnest hij, gaat graag naar de sauna en leest veel, vooral over zelfontwikkeling. Colin heeft 2 rechter handen en knutselt ook graag in zijn vrije tijd, zoals meubels maken. Hij maakt hier ook youtube filmpjes over. Hij houdt niet van stappen of hele grote groepen, is gesteld op rust en gaat liever de natuur in of met vrienden de sportschool in. Hij heeft een aantal goede vrienden die hij regelmatig ziet. Qua vakantie combineert hij graag strand, cultuur en natuur. Zijn familie woont veelal in het buitenland en hij combineert familiebezoek vaak met vakantie. Hij heeft een rijbewijs, geen auto.

Wat zoekt Colin in een relatie?

Colin is een trouwe, zachtaardige man en heeft veel liefde te geven, dat geeft hij ook graag. Hij richt zich graag op de behoeftes van anderen, doet mensen graag een plezier. Hij zoekt een lieve vrouw die dit ook terug wil geven en zo een fijne relatie aan wil gaan en het leven wil delen. Soms gezellig thuis, maar ook samen aktief zijn, zoals wandelen, de natuur in en een terrasje pakken. Leuke dagjes weg doen.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Colin gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox