Denise

Leeftijd :
55

Provincie :
Overijssel

Wie is Denise?

Denise is een slanke, vrolijke zorgzame vrouw met zwart haar, mooie donkerbruine ogen en Braziliaanse roots. Ze is 1m68, rookt niet en is bezig met haar rijbewijs. Ze gebruikt lichte make-up en kleedt zich vrouwelijk. Ze is lief en positief en heeft echt aandacht voor de mensen om zich heen. Ze werkt als medisch medewerker in een ziekenhuis. Denise woont in een fijne ruime koopwoning die ze helemaal naar haar eigen smaak heeft opgeknapt en ingericht. Ze houdt van dieren maar heeft zelf geen huisdieren. Ze wandelt veel en fietst graag naar haar werk. Ook houdt ze van koken en bakken, musea bezoek en uit eten gaan. Maar van gezellig thuis tv en films kijken kan ze ook genieten. Ze heeft een kleine, maar zeer hechte vriendengroep en een goed kontact met haar familie. Op vakantie gaat Denise graag in een huisje of hotel naar leuke steden of natuur, zoals de Canarische eilanden.

Wat zoekt Denise in een relatie?

De man die Denise zoekt kan net als haar goed communiceren, stabiel en empathisch. Er voor elkaar zijn en gelijkwaardigheid is belangrijk voor haar. Kortom, een moderne, sociale man man die positief en lief is en zich bloot durft te geven en samen een liefdevol leven tegemoet wil gaan.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Denise gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox