Douwe

Leeftijd :
54

Provincie :
Groningen

Wie is Douwe?

Douwe is een rustige, zorgzame, serieuze man met diepgang. Hij heeft een grote passie voor de zee. Hij werkt in de scheepvaart en ook zijn vrije tijd brengt hij graag op zijn zeilboot door. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid, is handig en ziet er verzorgd uit. Hij is 1m86, slank/normaal met kort donkerblond haar en een baardje. Hij kleed zich casual modern. Hij rookt niet, drinkt bij gelegenheid. De afgelopen jaren heeft hij vooral hard gewerkt en met veel liefde fulltime voor zijn 2 kinderen gezorgd, welke bijna beiden uit huis zijn. Hij werkt nog steeds hard, maar er is nu zeker wat meer tijd voor een nieuwe liefde en leuke dingen doen. In zijn vrije tijd zeilt Douwe dus graag, maar leest ook graag boeken en kijkt films met diepgang. Ook houdt hij van dansen en zit hij graag op een terrasje en geniet en klust in zijn eigen huis en tuin. Qua vakantie gaat hij graag Scandinavië, maar een zon en strandvakantie met een boek is ook fijn, in een hotel of natuurlijk per boot. Het hoeft niet te druk, dus geen pretparken of megahotels. Hij gaat ook regelmatig naar een Waddeneiland, daar heeft hij familie wonen en een eigen caravan staan. Douwe woont in een huiselijke vrijstaande woning met een grote tuin. Geen huisdieren maar die zijn geen bezwaar.

Wat zoekt Douwe in een relatie?

Douwe zoekt een stoere vrouw die mee uit varen wil, 't liefst ook dit vaar virus heeft. Ze heeft haar leven op orde, ook emotioneel. Hij biedt gezelligheid, geborgenheid, samen de dag doornemen en tegen elkaar aankruipen. Over enkele jaren kan hij met pensioen en dan zou hij graag grotere vaartochten maken. Wie gaat er mee!

Heb jij het bovenstaande verhaal over Douwe gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox