Ebbe

Leeftijd :
67

Provincie :
Friesland

Wie is Ebbe?

Ebbe is een man met een slank postuur, 1.78m, kaal en grijs-groene ogen. Ebbe ziet er verzorgd uit en vindt dit ook belangrijk, hij kleed zich netjes casual. Ebbe is lief,zorgzaam, ondernemend, spontaan en sportief. Hij houdt van gezelligheid en is een makkelijke prater. Ebbe woont in een woning met een ruime tuin, waar Ebbe graag in werkt en ontspant. Het is omgeven door mooi natuurlandschap, wandelen en fietsen kan hier uitstekend. Ebbe is met pensioen, maar werkt nog met plezier als vrachtauto chauffeur. Ebbe wil in 2025 wel definitief met pensioen zijn, zeker met een nieuwe liefde aan zijn zijde. In zijn vrije tijd vermaakt Ebbe zich goed met wandelen (elke dag zo’n 7 km), fietsen, lekker koken en werken in de tuin. De camper staat ook bij huis om mooie reizen te kunnen maken. Het liefst met zijn geliefde. Ebbe heeft 2 uitwonende kinderen, hij rookt niet en drinkt matig, heeft een auto, geen huisdieren. Hij heeft een aantal goede vrienden die regelmatig bij elkaar op visite komen of soms even gezellig naar een kroegje. Ebbe gaat graag op reis met de camper naar zuidelijke of Scandinavische landen, waarbij hij van afwisseling houdt van natuur en steden en zeker ook lekker in de zon kan liggen.

Wat zoekt Ebbe in een relatie?

Ebbe zoekt een gelijkwaardige relatie: liefdevol zijn en zaken overleggen. Een vrouw die de basis op orde heeft en met hem leuke dingen wil ondernemen zoals wandelen, fietsen, vakantie, vrienden bezoeken. Ebbe zoekt een vrouw die ook van knuffelen en intimiteit houdt. Het leven wat hij nu heeft is goed maar zou het graag met een vrouw willen delen. Ze rookt niet.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Ebbe gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox