Gerard

Leeftijd :
43

Provincie :
Drenthe

Wie is Gerard?

Harde werker, familiemens. Hendrik is een sympathieke man, 44 jaar, 1m89 met een goed figuur. Hij werkt fulltime in de techniek en houdt van fietsen, veel wandelen, biljarten en gezelligheid met vrienden en familie. In bezit van auto. Hij hoeft er wat hem betreft niet constant op uit te gaan, eigen haard is goud waard. Gerard heeft geen kinderen. Hij rookt niet, drinkt matig. Hij is een lieve, gevoelige man die oprecht geïnteresseerd is in mensen. Hij wil zich echt verdiepen in zijn partner en alle tijd én ruimte aan jullie relatie geven. Hij is zeer stabiel en geduldig, lief en zorgzaam. Een echt Hollandse man en hij verdeelt de huishoudelijke taken met een partner, dat spreekt voor hem vanzelf.

Wat zoekt Gerard in een relatie?

Gerard zoekt een lieve, zachtaardige vrouw die het ook leuk vindt om gezellig samen te zijn en geborgenheid bij elkaar te vinden, samen wandelen en fietsen.... ben jij dat?

Heb jij het bovenstaande verhaal over Gerard gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox