Gloria (72) uit Drente

Leeftijd :
72

Provincie :
Drenthe

Wie is Gloria?

Gloria is een knappe, sociale en ronduit prettige vrouw die midden in het leven staat. Ze heeft voor haar pensioneren een eigen winkel gehad en is zeer ondernemend, creatief en goedlachs. Haar opleiding was in de sociale dienstverlening. Ze heeft halflang blond haar, blauwgroene ogen en een mooi volslank postuur. Ze fitnest 2 keer in de week, wandelt graag dagelijks en houd van tuinieren, lezen en schilderen. Ze heeft een groot netwerk aan vrienden en goed contact met haar kinderen. Ze houdt van museum, theater, dansen en een drankje doen. Gloria is dol op de natuur en woont in een gezellige, sfeervolle woning in een dorp. Ze houdt van humor, persoonlijke en interessante boeken en gesprekken. Ze omschrijft zichzelf als zorgzaam, lief en sociaal. Op vakantie gaat Gloria graag, houdt van een combi van luieren&actief, en cultuur&natuur.

Wat zoekt Gloria in een relatie?

De man die Gloria zoekt empathisch, maar ook iemand waar ze soms op kan rekenen. Hij is geduldig, heeft t liefst ook een auto en kan zich kleden naar een gelegenheid, houdt van uitgaan. Hij durft initiatief te nemen. Maar bovenal vindt ze het belangrijk om er voor elkaar te zijn, geen geheimen te hebben en van het leven kunnen genieten.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Gloria gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox