Hazel

Leeftijd :
37

Provincie :
Zuid-Holland

Wie is Hazel?

Je wilt Hazel vast leren kennen. Niet alleen omdat zij een mooie vrouw is, slank, middellang bruin haar heeft en mooie bruingroene ogen. Maar ook omdat ze zichzelf goed verzorgd en er vrouwelijk uitziet in leuke frisse kleuren. Je wordt er vanzelf vrolijk van. Ze heeft als reintegratie manager door heel Nederland gewerkt, en nu is zij zich aan het oriënteren om zelfstandig ondernemer te worden om haar vele ideeën die zij heeft uit te kunnen werken. Hazel is omringd door een aantal goede vrienden en ze vindt het heerlijk om met hen te genieten van cultuur. Ze gaat graag naar het theater, musea, uit eten en naar het strand. Ze geniet van het leven en van het samenzijn. Ze is graag in de natuur en houdt van dieren. Naast de activiteiten heeft ze soms ook behoefte om tijd voor haar zelf te hebben en dat kan prima in haar smaakgerichte appartement met veel licht, en waar haar twee katten zich helemaal thuis voelen. Op vakantie zijn landen (dichtbij of verder weg) favoriet om de cultuur op te snuiven. De hele dag in de zon liggen is niet haar ding, maar zij houdt er wel van om tot rust te komen en te ontspannen. Ook vindt ze het fijn om af en toe op retraite te gaan om even niets te hoeven en innerlijke rust te vinden. Hazel heeft last van haar gewrichten en gebruikt voor de langere afstanden een rolstoel, maar die heeft ze dan natuurlijk ook in een hippe kleur laten uitvoeren. Ze laat zich door weinig tegenhouden. Ze is er graag bij als het gezellig is en drinkt dan af en toe een glaasje, ze rookt niet.

Wat zoekt Hazel in een relatie?

De man die Ilse zoekt deelt haar affiniteit met dieren en natuur. Hij is een liefdevolle man die zijn leven op orde heeft en in het bezit is van de nodige humor. Zijn opleidingsniveau is niet zo belangrijk voor Hazel, als hij maar ondernemend is. Verder mag hij overal in de wereld of Nederland vandaan komen, en hij rookt niet. Hazel is bereid om te verhuizen voor de liefde en staat open voor een eventuele kinderwens of bonuskinderen.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Hazel gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox