Ian (44) uit Noord Holland

Leeftijd :
44

Provincie :
Noord-Holland

Wie is Ian?

Ian is een vriendelijke man van 1m73 met blauwe ogen, normaal postuur, die zijn leven goed voor elkaar heeft. Hij werkt fulltime als chauffeur. Hij heeft een eigen nette eensgezins koopwoning en een auto. Ian is eerlijk, zorgzaam en attent. Hij gaat door het vuur voor zijn vrienden en voor zijn levenspartner helemaal. Je kunt echt op hem bouwen. Tegen liegen en oneerlijkheid kan Ian niet goed. Hij kleedt zich casual, maar als het nodig is trekt hij natuurlijk wat nets aan. Zijn vrije tijd besteed hij aan zijn tuin, wandelen en netflixen. Ook gaat hij graag naar de bioscoop, zwemmen, winkelen en gaat hij graag op zonvakantie naar Turkije en Griekenland.

Wat zoekt Ian in een relatie?

De vrouw die Ian zoekt is eerlijk, lief en heeft ook haar eigen leven en werk. Je hoeft geen hoge opleiding of ingewikkeld leven te hebben of zoiets. Gewoon vrijdagmiddag een drankje doen en de week doornemen, gezellig samen koken of lekker wat bestellen en samen genieten van het weekend. Ian vindt het ook heel belangrijk om open te communiceren, dingen uit te spreken en er samen uitkomen. Dat scheelt een hoop gedoe en energie :-).

Heb jij het bovenstaande verhaal over Ian gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox