Ian

Leeftijd :
55

Provincie :
Drenthe

Wie is Ian?

Ian (55) is een slanke man, 1m80, groene ogen en een mooie glimlach. Hij heeft kalend, kort donkerblond haar met een stoppelbaardje en kleedt zich goed verzorgd. Hij Werkt in de ICT en woont in een moderne, nette rijtjeswoning in de stad. Hij werkt als ICT er bij de overheid. In zijn vrije tijd is hij sportief actief zoals hardlopen (vooral zomers), schaatsen en fietsen. Hij heeft een aantal goede vrienden. Verder houdt hij van darten, poolen, bioscoop en wil hij ook het stijldansen weer op gaan pakken, vooral als zijn nieuwe vriendin dat leuk vindt. Ook speelt hij keyboard en gitaar. Ian doet zelf alles in huis en kookt in het weekend graag uitgebreid. Tv kijken doet Ian niet zoveel, t nieuws... hoewel hij ‘Winter vol liefde’ leuk vindt om te volgen. Ian houdt van dieren, maar heeft geen huisdieren. Ian is een ondernemende man die rustig en sociaal is. Hij houdt van goede afspraken en structuur. Tegelijkertijd vindt hij het leuk om nieuwe dingen aan te gaan en te plannen, hij geniet van het leven. Hij heeft uit een vorige relatie een zoon. Hij heeft veel landen bezocht, gaat nu graag naar mediterrane landen of op stedentrip en verblijft dan het liefst in een hotel. Hij heeft een auto, rookt niet en drinkt matig, een wijntje.

Wat zoekt Ian in een relatie?

De vrouw die Ian zoekt is liefdevol, zachtaardig en jong van geest. Een vrouw waar hij op kan vertrouwen en het leuk vindt om in de weekenden samen leuke dingen te gaan doen zoals een dagje weg, terrasje, fietsen, dansen en nieuwe dingen ondernemen. Met deze vrouw wil Ian er volle bak voor gaan en samen van het leven genieten.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Ian gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox