Iris uit Noord Holland

Leeftijd :
59

Provincie :
Noord-Holland

Wie is Iris?

Iris is een opgewekte verzorgde slanke vrouw met blauwgroene ogen, lang blond haar en soms lichte make-up. Ze woont in een ruime gezellige koopwoning, ze heeft 2 zonen van in de dertig en kleinkinderen. Ze zelf geen huisdieren, maar houdt wel van huisdieren. Ze heeft een auto. Ze werkt 4 dagen met veel plezier als docent beeldende vorming. In haar vrije tijd fitnesst ze regelmatig, wandelt of fietst ze in het bos en duinen en pakt ze graag een terrasje met familie en vrienden. Ook gaat ze graag uit eten, naar concerten, tweedehands winkels en geeft ze een gezellige schilder/teken cursus. Lekker op de bank hangen kan ze ook heel goed, bijvoorbeeld met reality serie of "even niet nadenken" RTL boulevard. Iris is een positief ingesteld mens, en heeft veel geluk in het leven zegt ze zelf. Goede dingen in het leven overkomen haar lijkt het, ze is tevreden met haar leven en de mensen om haar heen. Haar vermogen om deze dingen ook te zien en te omarmen maakt haar een gelukkig mens. Iris is een familiemens, heeft goed contact met haar familie. Ze heeft in een bandje gezeten met haar broers en zussen waarin ze de zangpartijen deden, heel gezellig. Ze is dol op disco muziek en dansen. Ze houdt van interessante gesprekken en gaat graag op vakantie in een hotel of B&B, ze heeft ook veel gekampeerd. Liefst niet té heet weer en dan lekker aan het zwembad, plaatsjes, winkels en bezienswaardigheden bezoeken en lekker rustig aan doen. Nederland of Europa is prima voor Iris, heftige vakantie avonturen hoeven niet van haar. Zo kan ze ook genoeg plezier maken. Dat zit in haar. Ze gaat elk jaar op skivakantie met een grote vriendengroep, vooral voor de gezelligheid.

Wat zoekt Iris in een relatie?

Iris zoekt een gezellige, vriendelijke man die sociaal is, zelfverzekerd. Hij gaat gelijkwaardig met haar om en houdt ook van plezier maken en humor. Vooral het kunnen delen van gevoel en er voor elkaar zijn is belangrijk voor Iris. Ook staat hij nog midden in het leven. Grote avonturen hoeft niet van Iris, wel genieten van het leven en elkaar.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Iris gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox