Jeroen

Leeftijd :
67

Provincie :
Groningen

Wie is Jeroen?

Jeroen is een vriendelijke, intelligente man met zwart grijzend, bruine ogen, 67 jaar, volslank, 1m76. Geen snor of baard. Hij kleedt zich verzorgd en woont in een ruime 2 onder 1 kap woning die hij modern heeft ingericht. Jeroen houdt van dieren maar heeft deze zelf niet omdat hij graag op pad en reis gaat. Jeroen is van beroep werktuigkundige, nu met pre-pensioen. Drie keer per week gaat Jeroen fitnessen. Hij heeft veel vrienden en gaat graag een weekendje weg, naar de bioscoop, theater en uit eten. Ook gaat hij heel graag op reis , is oa in Suriname, heel Europa en Indonesië geweest. Jeroen is niet echt een strandligger, gaat graag iets actiefs doen en natuur en steden ontdekken. Hij kleedt zich verzorgd, netjes naar gelegenheden. Verder is hij zorgzaam, attent, ondernemend, extravert en gevoelig. Ook heeft hij gevoel voor humor, een sociale man met een groot hart.

Wat zoekt Jeroen in een relatie?

Hij zoekt een vrolijk maatje om mee te praten, de dagelijkse dingen delen en er samen op uit. Je houdt van gezellige activiteiten ondernemen zoals een weekendje weg, naar de bioscoop, theater en uit eten. En gaat graag op reis. Werken staat niet (meer) op de eerste plaats. Liefde en genegenheid zijn heel belangrijk. Ook elkaar vrijlaten en niet bezitterig zijn. Gewoon genieten en leuke dingen doen.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Jeroen gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox