John

Leeftijd :
44

Provincie :
Belgisch Limburg

Wie is John?

John is een intelligente, vriendelijke, moderne man van, 1m75 lang met een slank postuur. Hij ziet er verzorgd uit en woont in een mooie vrijstaande woning dicht bij de Nederlande grens. Hij is fulltime werkzaam als machinetechnicus houdt van dieren, hij heeft zelf een aantal kippen. John van turkse afkomst en woont al sinds zijn jeugd in België. In zijn vrije tijd brengt John graag tijd door met goede vrienden, gaat wandelen, naar de sauna, fietsen , bios, uit eten en ook gewoon even netflixen. Hij gaat graag op zonvakantie naar Spanje, Italië of Turkije. Hij heeft goed contract met zijn familie die in Nederland en Duitsland woont.

Wat zoekt John in een relatie?

John heeft zijn leven op orde en is een moderne man, die zijn leven wil delen met een lieve vrouwelijke vrouw waarbij openheid, geen taboe's, luisteren en gelijkheid in alle aspecten in het leven voorop staat. Kinderen zijn voor hem geen bezwaar. Kortom, John is echt een fijne man.Wil je met hem kennismaken? Reageer dan snel en laat deze fijne man je niet ontglippen!

Heb jij het bovenstaande verhaal over John gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox