Joris (Kees)

Leeftijd :
40

Provincie :
Utrecht

Wie is Joris?

Joris is een vriendelijke, vrolijke man van 1m92, normaal postuur en blauwe ogen. Hij werkt fulltime in de ICT en heeft zijn leven goed op orde, hij mist alleen jou natuurlijk nog! Joris sport graag, vooral fitness en vindt het leuk om uit te gaan, bijvoorbeeld naar een festival. Hij woont in een moderne eensgezinswoning in een rustige wijk. Joris heeft twee jonge kinderen die om het weekend bij hem zijn. Hij houdt van fitnessen, wandelen, bordspellen, gamen , pretparken bezoeken en ontdekt graag steden en landen. Je denkt misschien van oh, Ict, gamen… maar wees niet bang Kees is niet het type dat de hele dag achter een beeldscherm zit. Hij is gezellig, weet wat hij wil en heeft een leuk sociaal leven. Daarnaast onderscheidt hij zich in zijn zorgzame en communicatief goede karakter. Hij is geduldig, heeft interesse in zijn partner en wil hij echt weten wat er in je omgaat en hoe hij je gelukkig kan maken. Dit allemaal op gelijke voet en een gezonde communicatie. Hij is uitdrukkelijk wars van ruzie maken en drama, hij wil echt communiceren om er samen uit te komen op een liefdevolle manier. Kortom een lieve hardwerkende man, die ook graag naar een leuk feestje gaat!

Wat zoekt Joris in een relatie?

Dit ontdekken zou hij graag doen met een een lieve, intelligente vrouw rond de 30 en 40. Ben jij dat? Je bent ook op zoek naar een echt fijne verbinding, ook intellectueel. Je houdt ook niet van drama/ruzie maar wel van je genegenheid tonen en knuffelen.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Joris gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox