Karin

Leeftijd :
67

Provincie :
Groningen

Wie is Karin?

Karin is een vriendelijke vrouw met lang grijs haar en bruine ogen. Ze is 1m59, volslank, kleedt zich netjes casual en draagt make-up. Ze rookt niet en drinkt bij gelegenheden. Karin is 7gepensioneerd, heeft altijd met plezier gewerkt als bode bij de gemeente. Nu werkt ze eens in de 14 dagen als vrijwilligster bij een winkel, en heeft alle tijd voor een leuke man. Ze is zorgzaam, rustig en heeft humor. Ze is meegaand maar kan als het nodig is ook haar grenzen aangeven, een goede balans. Karin heeft kinderen en kleinkinderen. Deze wonen in de buurt en het contact met de hele familie is heel gezellig. Ze woont in een ruim appartement in een dorp. Ze houdt van honden, maar heeft geen huisdieren. In haar vrije tijd gaat Karin graag fietsen, koken en kijkt ze graag televisie of luistert muziek. Ook houdt Karin van dansen, uit eten gaan, theater, live muziek en oldtimershows. Lezen doet ze vaak in vakanties. Ze heeft heel Europa doorgereisd, meestal in een hotel, maar in een caravan op een camping is ze ook op haar gemak. Niet hele dagen op het strand, ze gaat graag dingen bekijken en een terrasje pakken. Karin heeft een auto.

Wat zoekt Karin in een relatie?

De man die Karin zoekt is gezellig, empathisch en ondernemend en houdt net als zij van een knuffel en lekker eten. Een luisterend oor voor elkaar zijn en er samen op uit gaan, maar ook tijd voor jezelf hebben is belangrijk voor Karin. Samen de volgende reis plannen en gewoon plezier hebben, oprecht zijn en lief en leed willen delen.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Karin gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox