Katja (58) uit Noord Holland

Leeftijd :
58

Provincie :
Noord-Holland

Wie is Katja?

Katja is een knappe slanke vrouw met lang blond haar en grijs-groene ogen. Ze verzorgd zich goed, zowel uiterlijk als innerlijk. Ze woont in een gezellige flat in Haarlem, een stad waar ze met veel plezier woont en werkt. Katja komt van origine uit Rusland, woont al tientallen jaren in Nederland en heeft hier een mooie praktijk opgebouwd in de medische sector. Daar is ze doordeweeks druk mee, maar de weekenden houd ze vrij om leuke dingen te doen zoals tangodansen, museumbezoek, bioscoop met vrienden en kennissen en natuurlijk met haar nieuwe liefde straks. Thuis doet Katja elke dan fitnessoefeningen en kan ze lekker ontspannen met een boek, piano spelen of een leuke serie kijken. Ze heeft een uitwonende dochter van waar ze heel goed contact mee heeft. Ze is lief, ondernemend, sociaal en ordelijk. Ze kan goed luisteren en is nieuwsgierig. Katja gaat graag op reis, waarbij ze van natuur en steden houdt en graag wat ontdekt en doet.

Wat zoekt Katja in een relatie?

Katja zoekt naar een attente man die haar gelijkwaardig behandelt en zijn leven op orde heeft. Ze mist nu die mannelijke energie in huis. Ze zoekt een man die haar evenveel liefde kan bieden als zij te bieden heeft en interesse toont in mensen om hem heen.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Katja gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox