Laura

Leeftijd :
63

Provincie :
Noord-Holland

Wie is Laura?

Laura is een plus-size dame, drinkt en rookt niet, 1m68 met donkerbruin haar en bruine ogen. Ze heeft Zuid Amerikaanse roots en heeft vanaf zeer jonge leeftijd altijd in Nederland gewoond. Ze woont in een gezellige woning die ze prachtig heeft ingericht. Ze is spiritueel en dol op tuinieren, fietsen, lezen en films kijken. Maar vooral wil Laura graag genieten en verbinding met andere mensen aangaan. Laura heeft een eigen bedrijf als lifecoach en organiseert spirituele events. Ze heeft een zeer zacht karakter en voelt met mensen mee. Laura heeft veel vrienden en verbind graag, maar is nog op zoek naar die ene.

Wat zoekt Laura in een relatie?

Ze zoek een man die zijn leven op orde heeft en waarmee ze kan lachen, genieten en reizen, zoals erop uitgaan met een camper. Je ben ongecompliceerd en vindt het fijn om te geven, want Laura geeft zelf ook graag en veel, zodat er een goede balans is. Spreekt deze vrouw je aan? Laat het snel weten.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Laura gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox