Lia (78) uit provincie Utrecht

Leeftijd :
77

Provincie :
Utrecht

Wie is Lia?

Lia is een avontuurlijke, vrolijke vrouw met halflang grijswit haar en groene ogen. Ze woont in een gezellig appartement. Ze heeft meer dan 30 jaar gewerkt als lerares en later als directeur van een basisschool, ze heeft geen kinderen. Ruim een jaar geleden heeft ze haar man verloren en is na een helende periode toe aan een nieuwe relatie. Ondertussen sport ze regelmatig onder begeleiding van een fitness coach, gaat regelmatig uit met vrienden en familie en gaat ook graag op een ontspannende zonvakantie. Lia gaat graag uit eten, naar theater of gewoon thuis wat kletsen. Lia is extravert, gevoelig, knuffelig en staat positief in het leven, ze vindt het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en gewoon es iets nieuws te doen.

Wat zoekt Lia in een relatie?

De man die ze zoekt is verzorgt, open, communicatief en openminded. Wederzijds respect vindt Lia heel belangrijk. Maar bovenal is ze gewoon op zoek naar een lieverd die ook geborgenheid zoekt en kan geven, en het leuk vindt om samen te genieten van het leven. Herkent u zich en bent u nieuwsgierig naar Lia? Schroom niet en reageer!

Heb jij het bovenstaande verhaal over Lia gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox