Lia

Leeftijd :
68

Provincie :
Gelderland

Wie is Lia?

Lia is een vrolijke, goed verzorgde slanke vrouw met lang blond haar, grijsgroene ogen. Ze kleedt zich vrouwelijk en gebruikt make-up. Ze woont in een nette, gezellige senioren tussenwoning en heeft twee uitwonende kinderen. Ze is nu met pensioen, heeft in haar werkzame leven gewerkt als pedagogisch medewerker. Ze voelt mensen goed aan en is zorgzaam en gevoelig, staat positief in het leven, houdt van droge humor. Lia heeft een auto. Ze doet twee keer per week aan krachttraining, wandelt met haar hond, gaat graag naar musea, schilderclubje, openluchttheater of pakt een terrasje met vrienden. Ook thuis vermaakt ze zich goed met olieverven, gewoon even lekker netflixen of tuinieren in haar tuin. Ook kijkt ze graag naar actualiteiten op tv en speelt Wordfreud. Ze heeft een aantal goede vrienden waarmee ze ook wel eens een weekendje weg gaat. Op vakantie hoeft ze niet heel ver, in Nederland of Europa vindt ze prima, en dan in een hotel of caravan, lekker in de zon. Lia rookt nu en dan een sigaretje, dat kan natuurlijk buiten.

Wat zoekt Lia in een relatie?

Lia zoekt een lange, jeugdige man die met haar leuke dingen wil ondernemen. Hij hoeft geen pietje precies te zijn en stelt zich gelijkwaardig op. Hij kan zich emotioneel openstellen voor een ander en wil er net als Lia echt voor gaan.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Lia gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox