Scott (67) uit Noord Holland

Leeftijd :
67

Provincie :
Noord-Holland

Wie is Scott?

Scott is een vriendelijke man, gezellig in de omgang. Hij heeft een normaal postuur, 1m78, grijs haar en blauwe ogen. Hij woont in een tussenwoning met een gezellige tuin met diverser zitjes waar hij graag vertoeft. Daarnaast gaat hij graag naar het bos of strand, vissen, uit eten of bezoekt een terrasje en heeft een auto. Hij is nu al weer wat jaren single en heeft altijd hard gewerkt. Scott gaat heel graag op vakantie hij is dol op de zon. Hij gaat graag naar Thailand of een mediterraan land. hij is zorgzaam, rustig, eerlijk en principieel. Afspraak is afspraak. Je kunt van hem op aan! Scott is recent gepensioneerd en heeft nu meer tijd, en zeker de ruimte in zijn hart voor een nieuwe liefde in zijn leven.

Wat zoekt Scott in een relatie?

De vrouw die Scott zoekt is vriendelijk en vindt het ook leuk om dingen samen te doen, geeft de liefde terug die Scott heel graag geeft. Opleiding is niet belangrijk. Ze mag lekker zichzelf zijn, jeugdig zelfs, daar voel je je allebei het beste bij zegt Scott. Spreekt het je aan? Reageer dan snel!

Heb jij het bovenstaande verhaal over Scott gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox