Stef

Leeftijd :
68

Provincie :
Noord-Holland

Wie is Stef?

Stef is een vriendelijke man, gezellig in de omgang. Hij heeft een normaal postuur, grijs haar en blauwe ogen. Hij woont in een ruime woning met een gezellige tuin met diverse zitjes waar hij graag vertoeft. Daarnaast gaat hij graag naar het bos of strand, vissen, uit eten of bezoekt een terrasje en heeft een auto. Vroeger heeft hij ook veel gedanst, met een leuke dame frist hij dat graag weer op. Hij is nu al weer even jaren single en toe aan een nieuwe liefde. Stef gaat heel graag op vakantie hij is dol op de zon. Hij gaat graag naar Thailand of een mediterraan land. Hij is zorgzaam, rustig, eerlijk en principieel. Afspraak is afspraak. Je kunt van hem op aan! Stef heeft altijd hard gewerkt als stratenmaker en bij de gemeente Nu is hij recent gepensioneerd en heeft nu meer tijd, en zeker de ruimte in zijn hart voor een nieuwe liefde in zijn leven.

Wat zoekt Stef in een relatie?

De vrouw die Stef zoekt is, vriendelijk en vindt het ook leuk om dingen samen te doen, geeft de liefde terug die Stef heel graag geeft. Opleiding is niet belangrijk. Ze mag lekker zichzelf zijn, jeugdig zelfs , daar voel je je allebei het beste bij vindt Stef.

Heb jij het bovenstaande verhaal over Stef gelezen en denk jij dat jullie een match zijn? Reageer nu en we helpen je verder.

Boordevol waardevolle tips en informatie voor succesvol daten!

Als je op aanmelden klikt, verdwijnt de pop up en krijg je het e-book in je mailbox